Inlägg #1: Postat: 2003-09-03 23:37:00
|
Lennart |
Magnus.
Numera kan Du köpa blod djupfryst, men måste nog beställas.
Det enda vi använde var gåsblod till svartsoppa. gottigottgott
Vet mig aldrig ha lagat blodpudding.
Däremot korvkaka mera sällan - lång tid och mycket jobb.
Ha det.
|
|
Inlägg #2: Postat: 2003-09-04 10:38:00
|
Magnus Löwendahl |
Aldrig ätit svartsoppa. Skall prövas så fort tillfälle ges! Ha det själv.
|
|
Inlägg #3: Postat: 2003-09-04 17:32:00
|
lennart |
Återkommer ill Mårten med rec.
Både på svartsoppa och krås.
Visste du att man gör korv på halsskinnet.
|
|
Inlägg #4: Postat: 2003-09-04 18:17:00
|
Magnus |
Nej. Man är ju Stockholmare... Ser fram mot receptet.
|
|
Inlägg #5: Postat: 2003-09-06 06:23:00
|
sten |
Jag har heller aldrig lagat blodpudding på krog. Men i Kristinehamn hade vi en leverantör som verkligen kunde konsten.
|
|