Låt hjärtat vara med

Inlägg #1: Postat: 2003-09-03 23:37:00
Lennart
Magnus.
Numera kan Du köpa blod djupfryst, men måste nog beställas.
Det enda vi använde var gåsblod till svartsoppa. gottigottgott
Vet mig aldrig ha lagat blodpudding.
Däremot korvkaka mera sällan - lång tid och mycket jobb.
Ha det.
Inlägg #2: Postat: 2003-09-04 10:38:00
Magnus Löwendahl
Aldrig ätit svartsoppa. Skall prövas så fort tillfälle ges! Ha det själv.
Inlägg #3: Postat: 2003-09-04 17:32:00
lennart
Återkommer ill Mårten med rec.
Både på svartsoppa och krås.
Visste du att man gör korv på halsskinnet.
Inlägg #4: Postat: 2003-09-04 18:17:00
Magnus
Nej. Man är ju Stockholmare... Ser fram mot receptet.
Inlägg #5: Postat: 2003-09-06 06:23:00
sten
Jag har heller aldrig lagat blodpudding på krog. Men i Kristinehamn hade vi en leverantör som verkligen kunde konsten.
Laddar...