Låt hjärtat vara med

Den här tråden diskuterar artikeln Låt hjärtat vara med.
Inlägg #1: Postat: 2003-09-03 10:09:00
sten
Korvkaka får vi heller inte mer men kåldolmar tillagas ännu av vissa som inte köper från fabrik
Inlägg #2: Postat: 2003-09-03 23:04:00
Magnus Löwendahl
I Wretmans "Svensk husmanskost" tror jag den heter finns recept på blodpudding. Undrar om detta förr serverades på restaurang. Nylagad alltså, samt om den då verkligen smakade klart bättre än den som numer köps i butik? Du kanske vet?
Inlägg #3: Postat: 2003-09-03 23:11:00
Staffan Huss
Jag hade turen att jobba i närheten av en restaurang som serverade och fortfarande serverar mat ungefär enligt den veckomatsedel du listade. De har förstås fler rätter att välja bland, men ändå. Nystekt salt sill med löksås är smaskens, bruna bönor med fläsk likaså.
Inlägg #4: Postat: 2003-09-03 23:39:00
Lennart
sten.
Korvkaka är för jobbigt. Nu skall det gå fort, lönerna Du vet. Så vi får försaka läckerheterna.
Ha det.
Inlägg #5: Postat: 2003-09-04 15:52:00
Löwendahl
Glömde att berömma för kombination av rubrik och ingress vilken var verkligt fyndig!
Inlägg #6: Postat: 2003-09-08 11:26:00
Sunny
Lungmoset verkar mycket likt receptet jag fick i Scottland för ett par år sedan på haggins?
Känner du till dem? men komage: Nix!
Jag hade en hund inackorderad hos mig en gång som anlände med sin diet: kokta komagar! Hela frysen blev full! O doften,Lennart,doften!
Inlägg #7: Postat: 2003-09-09 00:00:00
Lennart
Sunny.
Du har helt rätt. Hundarna äter upp vår mat.
Skottarna äter med förtjusning inälvsmat med ister.
Håller mig till mer lättsmält föda idag.
Ha det.
Laddar...