sourze.se

Vi måste få ett stopp, Varför får barnen inte gå i skolan?

Problemet med det här är att barnen inte får utbilda sig, detta är mot mänskliga rättigheten. Barn ska få gå i skolan även fast det är krig.

Om inte barnen får utbilda sig vad kommer då hända i framtiden? Jo det följande kommer hända, vi kommer få mindre jobb vi kommer inte kunna överleva om inte barnen får nån kunskap. Vi människor måste få stop det här! Vi har fått den här informationen av en bok vi har läst om den osynliga flickan, du kan även få information från musikhjälpen. Jag tycker att problemet ska lösas snabbt, det ska Helst inte innehålla våld. Vi ska ta dom tillsammans, tillsammans är vi starkare. Så här ser det ut i Syrien, vissa har det bra och andra kan inte ens äta. Vi människor som har ett hus har det väldigt lyxigt, du ska vara glad att du ens kan få lite mat. Simon Wallin 7a östra grundskolan 12/12-2016


Om författaren

Författare:
Simon Wallin

Om artikeln

Publicerad: 15 dec 2016 21:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: