sourze.se

Man talar om krig

Dagen efter...

Man talar om krig i media. Man talar om krig i Europa. Man talar om ett tredje världskrig. Bullshit!!

Det började med de kristnas terrordåd under korstågen vilka kostade flera människoliv än dagens terrorism någonsin gjort. Det fortsatte med den muslimska vågen vilken kuvades ganska omgående politiskt. Inget av detta var krig utan terrordåd.

Den våg vi upplever idag har inget alls med krig att göra. Det är misslyckade, opolitiska, efterblivna, kaosskapare utan något som helst mål eller mening mer än kaoset, anarkin. De bara gömmer sig bakom dogmer, ideologier och ismer. Allt i egensyfte att skapa kaos.

Någon inbillade för längesedan en fattig snickare att han var Guds son och att man kunde välja mellan himmel och helvete. Senare inbillade någon en annan stolle att man skulle hamna i paradiset ifall man offrade sitt liv i Allahs namn.Alltihopa är Bullshit!!!

Al Qaida och IS tar på sig skulden för brott vilka iscensätts av små fristående grupper , oftast helt skilda från dessa pseudoorganismer i samhället, dessa cancersvulster vi alla måste bekämpa.

Vi kan inte slå dem med vapen, men vi kan vara vakna. Vi kan krossa dem med ordet.

En martyr, vare sig han heter Arthur Pendragon, Jesus, Muhammed eller Osama Bin Laden, en maktlös ynklig stackare som gömde sig i en grotta långt från händelsernas centrum. Alla är de av makten konstruerade ikoner. En martyr är bara en grundlurad hjärntvättad stackare vilken offrar sitt liv till ingens nytta alls. Ingen av oss behöver dem.

Ett helgon är någon att att se upp till och vilja efterlikna..
En martyr är en individ att förakta och bespotta oavsett religion. Om vi gör det allihopa, spottar på martyrerna och hyllar helgonen. Om man slutar tjata om krig i media och i den stinkande kvällspressen världen över, kan vi krossa dessa små celler av dårar som alla så småningom kommer i det eventuella helvete de förtjänar. för evigt. Fjärran, så fjärran från sitt utlovade paradis. De kommer att brinna för evigt om nu det alls finns vare sig himmel eller helvete. Det är ju ett påhitt det också.

Om vi alla går samman. Världen över. Tillsammans hand i hand, EU, NATO, Ryssland, Kina....Krossar kaoset. Krossar anarkin. Spottar på martyrerna vilken fraktion de än tillhör. Anger dem. Tillsammans utan att misstänkliggöra varandra vilket är ett av de här dårarnas syften. Om vi går samman. I öst och väst, Europa och Asien. I Afrika och i USA

Islam är en vacker religion, så är kristendomen, så är buddhismen och hinduismen. Så är den japanska icke religionen. Ingenstans står det att vi måste offra blod för våra Gudar. Allt handlar i grund och botten om medmänsklighet och kärlek. Jag är troende, men den tron bor i mitt bröst, i mitt hjärta, i min kärlek till människan, till fred och vänskap. Min tro saknar en gud men är stark och trygg i mig.

Så låt oss enas mot kaosskaparna. Låt oss inte skrämmas. Låt oss leva som vanligt. låt oss jaga dem tillsammans.


Om författaren

Författare:
Solsken

Om artikeln

Publicerad: 01 apr 2016 17:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: