sourze.se

Arbete ger frihet

Om regeringens planer på att höja pensionsålder


Jag tackar vår nya regering för det helt väntade förslaget att höja pensionsåldern. En fullkomligt glasklar utveckling. För efter många års förberedelser från de styrande i diktaturen Sverige har vi blivit rädda för pensionen istället för att se den som en belöning för allt slit vi uträttat i ett helt liv. Vi vill inte bli kastade på sophögen eller bli betraktade som idioter med närmare till döden än till livet.

"Så gå hem nu och vänta på Liemannen. Doktorn är upptagen med en plastikoperation. Svår sak. Bland det värsta hon sett sedan hon tog sin examen i Danmark förra veckan. En sextonåring har en näsborre som är större än den andra, så tants benbrott får vänta. Ta en sjuktaxi hem så länge. Den är här om fyra timmar. Fyra Alvedon var fjärde timme. Har ni inte dött innan dess kan vi amputera". Därför välkomnas förmodligen detta förslag av majoriteten av svenska folket. Inte svårt att förstå eller hur?

Denna förintelse av en hel folkgrupp började redan för tio år sedan med att göra livet till ett helvete för alla över sexti. Stängda vårdcentraler och ett fruktansvärt krävande system där det kan ta en hel dag av väntan att bara få sin medicin utskriven, eller en enkel rutinundersökning. En kontantfri datorvärld många inte klarar av att ta sig in i samt pensioner vars höjningar inte ens är i närheten av vad andra grupper får. Inga indexregleringar finns det där så långt ögat når. Man har bäddat för det här beslutet länge...länge..längre än vi tror. Vad kommer nästa gång?

Det kallas taktisk framförhållning, eller smygande myndighetsöversitteri. Dessutom är det ju ett sätt att snygga till den urusla svenska ekonomin. (Sverige är ju ett av världens mest skuldsatta länder.) Ju flera som arbetar desto högre produktion och således mer skattepengar till staten för varje individ man kan klämma in i ekorrhjulet igen.
"Tackar så mycket, Ont i hjärtat, dement, benskörhet. Men så, så, så. Ingen fara. Det tar företagshälsovården hand om i den mån de har tid. Några hundratusen orkar vi väl dra in innan det är dags att dra skynket över näsan för gott. Seså. Arbete ger frihet. Ta en karamell Herr Lindskog och tillbaka till kontoret. Vamos!!!"

Nu tackar folk säkert gärna ja till detta eventuella beslut eftersom det verkar så jävligt att bli pensionär. En allt starkare skräck inför åldrandet i de styrandes hårda och vårdslösa nypor maler, gnager och gror i oss alla.
"Never let them see you coming" som Fan själv sa, i flmen "Devil's advocat". Det borde stå i neon ovanför entren till regeringskansliet. Detta förslag säger också att det inte spelar nån roll vem man röstar på. De nytillträdda tar bara över skiten efter de som satt där förut och fortsätter sopa sin under samma matta.

Jag tror man tänker turas om att sitta vid makten i framtiden via diverse koalitioner tills vi inte längre vet vem som beslutade vad. Tack och lov har jag valt ett yrke där jag säkert får arbeta så länge jag orkar och det är jag glad för.

Att bli pensionär i Sverige är ett stort steg mot nästa liv. Ska vi finna oss i  att dras med korrupta politiker som  handlar enbart för sin egen välfärds skull istället för folkets?? Nej i helvete heller. Misstroendeförklara hela jävla högen, oavsett partitillhörighet, och in med nytt friskt blod!!!

LEVE REVOLUTIONEN!!!


Om författaren

Författare:
Solsken

Om artikeln

Publicerad: 25 okt 2015 08:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: