sourze.se

Bädda inte sängen idag!

Om vådan av att vara huslig och att betraktas som frisk fast man är sjuk.

Aj som fan!!!

Via ett ryggskott som skjutet ur en förrädares diaboliska bössa samtidigt som Poeten oskyldigt och utan vetskap bäddade den himmelska dubbelsängen ligger densamme nu platt på soffan och söker kontakt med vårdcentral, apotek och medicinmän.
Nere vid flodens strand dansar djinnerna med vässade tänder kring telegrafstationen så att Doktor Sundström inte kommer åt apparaten. Vägen är avstängd både vid stora bron och vid den hemliga passagen via vilken Poeten får sina hemliga leveranser från Samarkand och Zanzibar. Detta innebär också att den lokala drogshoppen är tom och innehållslös sånär på några plåster och en burk aspirin enär leveranserna inte når över bron.

Detta trafikkaos har uppstått då ett myller av svartklädda tjänstemän från försäkringskassan springer in i varandra och slåss med allt och alla i den frodiga gyttjan. Allt för att förhindra att en diagnos kan ställas och erforderlig vård och medicinering kan erhållas den skadskjutne Poeten. Via lärarförbundets a-kassa har dessutom utgått ett påbud att samtliga inom yrket nu levande individer, icke levande också om möjlighet finnes skall infinna sig hos respektive rektor inom 24 timmar för mönstring och kontroll av portföljer och pennvässare. Giltigt skäl för uteblivande är dödsfall i händelse av ålder varvid dödsattest skall medtagas.

Detta efter påtryckningar från arbetsförmedlingens olyckskorpar som flyger grå och olycksbådande ovanför talltopparna skriande likt Nazguler i väntan på att få en syn på den dyrbara. Poetens Penna! Verktyget! Beviset på hans arbetsförhet. Många skulle kalla den beviset för hans galenskap, men allting är ju relativt. I soffan gör det ont men TV-n står strategiskt placerad och kaffekokaren har förflyttats till soffbordet av yngste sonen som förresten lärde sig ytterligare ett antal livsfarliga sparkar och slag vid karateblotet under gårdagskvällen. Hans självförtroende växer i takt med antalet lektioner och snart kan vi avskaffa hemlarmet och låta Igor, hushållets tame alligator, vilken husera under altanen, gå in pension.

Den store sonen har medelst elektronisk post kontaktats för att via juridiska omvägar om möjligt dräpa försäkringskassans arméer på plats, möjligen för hets mot folkgrupp, (Kulturarbetare har ju alltid setts över axeln i det här landet) samt få de dödsbringande pennvålnaderna från AF nerskjutna för kränkande av Hwita Husets luftrum. Ett lustgasangrepp från ovan skulle nog lyfta hela riket ett par decimeter, och göra många glada och friska av att se tjänstemännen fnittrande flyga iväg mot andra kontinenter. Om han lyckas återstår att se.
Det gör fan så ont precis till höger om svanskotan och varje bokstav stinger som en missriktad pil skjuten av en berusad Amor, rakt i häcken. Såna har man fått några stycken genom åren. Hoppas han hittar rätt nån gång, annars får de snart byta ut honom. Men se på .....minsann om här inte ligger ett choklad under soffkudden...och en påse Polly, med lakritssmak. de som inte längre finns i handeln. Det sägs tala till kroppens lustcentrum, både lakrits och kakao alltså, så man kan ju hoppas att detta fynd lindrar värken tills Doktor Sundström fått bukt med djinnerna och vägarna är rensade.

Då jävlar kommer den gruvliga hämnden. Man skjuter inte en Poet i ryggen. Man möter honom man mot man, öga mot öga, ord mot ord, kväde mot kväde och inte en jävel har hittills pratat omkull Poeten i Hwita Huset. Inte ens med ett förbannat ryggskott.

Ha en bra dag ute och låt bli att bädda sängen idag i


Om författaren

Författare:
Solsken

Om artikeln

Publicerad: 08 okt 2015 09:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: