sourze.se

Tack svenska politiker!

Äntligen kan vi börja få lov att titta framåt, dags att regeras!

Nog är det väl fantastiskt att vi slipper nyval. Vi har världens ögon på oss och döm om deras förvåning när våra politiker visar för första gången vad jag minns där man kastar bort skadeglädje och försök att nedgöra varandra och istället kommer överens. Jag förstår omvärldens förvåning för tänk om det kunde vara så bra att vi människor kunde komma överens, istället för att attackera så fort det gess chans.

Nu kan vi titta framåt och verkligen göra detta till fyra fantastiska år som om de visar sig bli fantastiska inte enbart ska glorifiera Socialdemokraterna utan verkligen alla dessa partier som gemensamt gått samman och verkligen gjort vad vi förväntar oss, att jobba så här hårt tills man nått en lösning, så tack politiker för detta fantastiska jobb.

Innan vi går vidare så måste vi slå en blick i backspegeln och fråga hur det blev såhär och svaret är egentligen ganska enkelt, jag har pratat med hundratals människor om detta och övervägande del säger att om bara de andra partierna vågat prata om flyktingpolitiken så hade vi aldrig varit här, de måste inte stå för det ena eller det andra men de måste prata öppet om vad det kostar, vilka problem vi stöter på och hur man löser dem, med integrering och liknande, hur många kan vi ta emot och vad är förvarbart samtidigt som vi ska förbli mänskliga, fram med allt på bordet och diskutera massor, helst i media så att även vi också kan vara med.

När sedan inte flyktingpolitiken är tabubelagd längre kommer många idag SD väljare att gå tillbaka till sina egna led, de har visat missnöje, ni har sett resultatet, gör de som behövs och lär av misstag.

Det finns inget som säger att det är fel att ta emot hela världens svältande o krigande människor men det är omöjligt och måste diskuteras om och om igen, och bara för att man vill begränsa betyder det inte att man är rasist utan kanske man är orolig för framtiden av olika skäl som kan diskuteras.

Enligt mig är man rasist av helt andra anledningar. Och nu när det börjar ljusna för feministerna kan vi kanske snart andas ut om dessa ständiga påhopp om att det ska finnas lika många kvinnor överallt, det enda stället som inte debatterats är herrtoaletten, men inte blir jag förvånad om det ska vara lika många kvinnor där. nu när man kan stå o kissa med någon sorts kopp som kvinna. Å andra sidan ska det i så fall finnas lika många men på damernas och det betyder att vi snart vet vad fan det är de alltid tjattrar om därinne, vi killar  har fan inget att snacka om, men ni har nån jäkla intressant grej för er på damernas och det verkar jäkligt kul, så släpp in oss på det och vi kan säkert alla till slut, likt politikerna vara smas, Gud vad skönt det skulle vara.

Gott nytt år politiker och återigen ett stort tack!

Angus Liddell


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 28 dec 2014 11:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: