sourze.se

Bara döda fiskar flyter på ytan

Är det över nu, eller har det inte ens börjat? Denna ständiga kapplöpning kring julen...

Är det över nu, eller har det inte ens börjat? Denna ständiga kapplöpning kring julen. Och nej jag talar inte om hetsen om att hinna köpa sig den perfekta julen, utan hur vi visar upp den på bästa sätt för alla våra 538 nära vänner.

Le, skratta, se till att ungarna får en min som slår det mesta när det kommer till ditt album "förevigade stunder".

Och snälla tänker du ha den där fula träningsoverallen på dig i år igen så får du faktiskt hålla dig borta när vi tar bilder, eller vänta, om jag bara tar bilder ovanför halsen skall det nog gå.
Det allra bästa är om vi trycker ihop oss så ser det ut som vi är en stor familj, vilket vi älskar att göra varje år, bättre sämja mellan svärföräldrar, dig, och resten av din partners släkt får man leta efter, eller hur?

VIN! håll upp ditt glas med vin älskling så syns det att vi kan vara städade men ändå ha en liberal syn till alkoholen, oavsett om vi är med barnen, på semester, aw eller om det är jul, påsk, fredag, lördag eller söndag..?

Ta en bild på ungarna igen framför den perfekta granen, för julen är ju faktiskt för barnen, eller var det för de fattiga?

Men Tänkt om den bittra sanningen var att kameran aldrig ljög.

Tänk om du kräktes på alla bilder för du faktiskt inte alls vill äta julskinka på julafton, faktiskt inte en enda dag om året.
Tänk om kameran visade den stora svarta klump du har haft i magen de senaste 3 månaderna för du vet vilket helvete alkohol gör med din familj. Tänk om kameran visade bilderna på när dina föräldrar sakta men säkert bröt ned varandras psyke på grund utav all stress och på grund utav deras ekonomiska situation.
Tänk om kameran visade bilderna på när föräldrarnas försök att i år igen "köpa" sina barn bara skapar ännu mer distans till dem.
Tänk om kameran hade visat hur du kände att det var för jul egentligen, ensamhetens jul.

Tänk om kameran hade visat dina vänner detta, visst hade det varit fruktansvärt.

Eller hade det verkligen det?
 


Om författaren

Författare:
Johnson

Om artikeln

Publicerad: 23 dec 2014 18:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: