sourze.se

Elfri skola!

Nu måste vi börja om, innan många av våra förmågor går förlorade!

Jag skulle vilja se en helt elfri skola förrutom belysningen. Ingen skulle få ta med sig mobiler, Ipads eller något som drivs med el. Papper och penna ska allt skrivas med och inte ens en skrivmaskin ska det finnas.

Eleverna ska använda sina förmågor att kommunicera med varandra genom att tala med varandra och skriva så att de faktiskt kan skriva för hand när det behövs.

Vi håller på att förlora ögonkontakten med varandra, våra barn och dom vi känner när allt händer på mobiler och datorer, barnen kan använda som mycket elektroniskt de vill på fritiden menn i skolan ska de lära sig att använda sig själva och sin fantasi, ite sitta och titta på serier i mobilen när det e rast.

Hjärnan behöver denna utveckling på så många sätt och det är oerhört viktigt att vi ser till att barnen får den så tillbaka till stenåldern och gör om gör rätt, teknologi på fritiden och hjärnan och fantasin i skolan.

Angus Liddell


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 12 okt 2014 21:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: