sourze.se

Chefer ska stå till svars inom vården!

För länge har chefer och klinikledningar kunnat stå bakom och agera flaskhalsar för att kunna spara pengar!

I all ärlighet är det inte bara folket på golven runt om i vårt land som ska stå till svars så fort vi gjort något fel. Inom vården skriker undersköterskor och sjuksköterskor att de inte klarar den belastning som finns, att man slår knut på sig själv och sen släpar sig hem för att invänta en ny dag där förhoppningsvis ingen dör p g a dålig planerad vård. Nu måste regeringen svara på en sak: är det chefsläkare som ljuger om hur allvarli situationen är eller är det ni som bett dom hålla igen och låta folk slå knut på sig själva? För det  är just vad som håller på att hända inom vården i hela landet, den är undermålig och usel - och folk dör.

Jag kräver att, om ni nu inom regeringen som anslår pengar inte vet hur situationen är, och den då skulle bero på att ni inte får informationen när klinikledningar och chefsläkare ljuger om den dagliga driften, och vad som skulle behövas för att kunna uppnå de krav vi vanliga människor har när vi blir sjuka, gamla och gravida, ja då bör ni inom regeringen lägga ett nytt lagförslag om att, om kan det påvisas att chefsläkare eller klinikledningar varit anledningen till ett döttsfall eller skada ska de med omedelbar värkan fråntas sina legitimationer, sägas upp och skickas till A-kassan där de ska ha 40 dagars karens eftersom de själva varit anledning till sin uppsägning, vidare ska de i sitt fortsatta liv inte få jobba med människor eller djur, helst bara maskiner.

Gud nåde dessa usla fega kräk som ljuger för att få ha en tjänst när de trampar på alla andra, jag hoppas att de inte har barn och förökar sig utan är så egoistiska att de bara vill ta hand om sig själva. Då skulle så usla gener dö ut till slut och risken´försvinna att det blev fler av denna avart till människor.

PS. till de läkare som sagt upp sig för att de inte kan stå för den vård som kan erbjudas åker hatten av och vet att ni är just vad läkareden står för DS.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 02 dec 2013 10:31

Fakta

Vårdkrise föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: