sourze.se
Anny Berglin

Anny Berglin 

Almedalen 2013 - nu kör vi!

Sourzes korrespondent Anny Berglin har kommit på plats och påbörjat sin bevakning av politikerveckan.

Äntligen är jag här!

Och nu undrar ni säkert vem ”jag” är och var ”här” är, så jag får väl snällt berätta det för er. Jag är Anny Berglin och här är Almedalsveckan. Det är nämligen så att jag ska sköta bevakningen av politikerveckan åt Sourze, något som kommer bli ruskigt kul. Ni kan förvänta er en blandad kompott: det blir lite fackligt, det blir lite politiskt och det blir en hel del antirasistiskt.

I vanliga fall är jag nämligen skribent på en sajt som heter ”Inte rasist, men...”, eller IRM, och vi granskar Sverigedemokraterna. Jag är säker på att jag kommer få ta del av många antirasistiska diskussioner och samtal under veckans gång. Jag börjar ikväll med Expo Idag:s mingel där Mona Sahlin, Sakine Madon och Alex Bengtsson kommer delta i ett panelsamtal med Maria-Pia Cabero som moderator.

Vad kommer jag mer hitta på under veckan? Jo, varje kväll kommer jag recensera dagens tal. Vi börjar ikväll då Jimmie Åkesson talar. Jag gissar på att han kommer prata om följande tre saker: Invandring, invandring och invandring. Möjligtvis kommer han också ta upp invandringen under sitt tal.

Jag kommer också försöka göra lite intervjuer med spännande personer, mestadels okända sådana då de kända får väldigt mycket utrymme som det är. Bland annat kommer jag göra allt i min makt för att få tag på en företrädare för Vuxendemokraterna, så att ni får läsa om detta nya spännande parti.

Har ni några särskilda önskemål på vad ni skulle vilja att jag skriver om kan ni alltid höra av er på berglin.anny@gmail.com. Jag lovar ingenting, men jag är alltid öppen för förslag.

Tills vi hörs igen: ta det lugnt med rosévinet. 


Om författaren

Författare:
Anny Berglin

Om artikeln

Publicerad: 01 jul 2013 17:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: