sourze.se
Artikelbild

iPhone 5-skal ger din mobil bra skydd och nytt utseende

Otterbox- och Incipio-skal till iPhone 5 är årets mest efterlängtade produkter. Otterbox-skal och -fodral är speciellt gjorda för att täcka och skydda mobilen, medan ett av de tunnaste skalen är Incipio Feather, som även fått högst kundbetyg.

Den nya lightning-kontakten är en av de största nyheterna som kom med iPhone 5, vilket betyder en hel del nya tillbehör. Och efter iPhone 5-lanseringen diskuteras det mest om hur gamla prylar fungerar med den nya lightning-kontakten.

För varje ny iPhone som släppts har det kommit en massa nya och användbara iPhone- tillbehör. iPhone har alltid varit en dyr telefon och de flesta väljer att skaffa ett bra skydd till den. Att reparera en sprucken skärm kan kosta mycket, beroende på vilken del man måste byta. Därför är det viktigt att skaffa fodral, skärmskydd och skal och skydda telefonen mot stötar och fall och på så sätt slippa dessa dyra reparationer. Dagens mest populära mobilskyddstillbehör är just iPhone skal och fodral.

Med tanke på att iPhone 5 lätt kan få små skador och repor på baksidan är ett mobilskal ett måste-iPhone 5 tillbehör. Våra kunder köper inte bara ett utan ofta flera skal. Det är förstås olika iPhone 5 skal som finns i vårt sortiment. Man kan hitta allt från billiga plastskal till riktigt kvalitativa och dyra alternativ. Det bästa och billigaste sättet för alla som är rädda att repa sin mobil är att skydda den med ett silikonskal. Andra mycket populära typer av skal är metall-, läderskal och bumpers. En del av våra kunder föredrar den naturliga designen av iPhone 5 och köper genomskinliga skal eller bara iPhone 5 skärmskydd. För de andra, som gärna vill sätta lite färg på sin telefon, har vi flera olika varianter som CandyShell iPhone 5 skal från Speck. Speck är också berömt för sina flipfodral till iPhone 5 som också finns i olika färgvarianter.

Å andra sidan finns det även hårda skal som kan skydda displayen och baksidan vid fall. Otterbox- och Incipio-skal till iPhone 5 är årets hittills mest efterlängtade produkter i vårt sortiment. Otterbox-skal och -fodral är speciellt tillverkade för att täcka och skydda mobilen så mycket som möjligt, medan ett av de tunnaste skalen i vårt sortiment är Incipio Feather som även fått högst kundbetyg. Feather-skalet från Incipio är gjort av extremt tunt polymer som skyddar iPhone 5 med högsta precision.

MyTrendyPhone.se är en webbbutik som erbjuder mängder med skal till iPhone, fodral, laddare och andra iPhone tillbehör. Vår målsättning är att ha nöjda och glada kunder genom att ge dem en prisgaranti när de handlar i vår onlinebutik.
Om författaren

Författare:
MyTrendyPhone .se

Om artikeln

Publicerad: 01 mar 2013 13:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: