sourze.se

SNÖKEDJOR

Permanta ... SNÖKEDJOR .. Teknisk beskrivning ..

Permanta ... SNÖKEDJOR .. gör dem permanenta .. Teknisk beskrivning.. Snökedjor från Tillbema.. mutter och bult brickor kedjespännare från Slas Ohlson .. packboxar från Mäckman.. Stroppar typ bläckfisk .. Från Bensinmack .. Solution cykelhandlarn . .. Tuschpenna .. från Skriv och Rit .. ..Montera av däcken från bilen . Måtta in och fixera snökedjorna med stropparna .. märk ut 4 st ritsar med tuschpennan symmetriskt Fyra hörn på däcken yttersida och innersida.. Borra sedan hål i dessa ritsar.. kräng sedan av däcken från fälgarna .. trä sedan bultarna genom hålen från däckens insida ,, men glöm inte att sätta på packboxarna bestryk packboxarna med rikligt med solution .. jobba snabbt .. trä på brickorna dra åt muttrarna se till att packboxarna håller tätt .. kräng tillbaka däcken på fälgarna .. Solutionen har vid det här laget härdat om inte .. vänta någon timma .. Lossa nu muttrarna från bultarna fixera snökedjorna med hjälp av stropparna .. spänn sedan kedjorna med hjälpa kedjespännaren. Drag åt muttrarna kraftfullt med finess Montera sedan tillbaka däcken på bilen .. Kör .. Vi på "gör det själv" önskar Er .. ett trevligt Hjul ..


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 03 dec 2012 09:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: