sourze.se

sår

gg

Jag ser inget , jag förstår inget , det jag ville , blev inget av ,varför ska jag vara här nu i gryningen ,varför ska jag vara här på dan , sök din egen mening sök ditt eget mål , men när inga mål finns att förstå , när allt är en dimma ett svart hål . Jag ringde dig ,jag skickade ett sms , men jag får inga svar ,natten kommer bli tung .Vem har valt denna tystnad vem har valt denna ensamhet , och jag önskar något vet , önskar att jag skulle få något svar , innan allt är försent. Men jag speglar mig i fönstret och tittar ut för att se .Men det finns ingen där , gatan är tom och öde , som mitt hjärta , som denna smärta ,som jag inte längre kan förstå , som jag haft i så många år .


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 06 jun 2012 15:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: