sourze.se
Artikelbild

Mormonen Romney som president - ofattbart att USA kan tänka sig det

De ärkekonservativa i USA är lika galna som fundamentalisterna i Arabvärlden.

"Det blev trippelseger för Mitt Romney i republikanernas tre primärval i USA i natt. Nu ser inget ut att kunna stoppa honom från att bli republikanernas presidentkandidat.", skriver Sveriges Radio på nätet.

Det är för mig ofattbart att man överhuvudtaget kan tänka sig en mormon som president i USA. Det republikanska, ärkekonservativa i dess negativa bemärkelse, USA är lika galet som fundamentalisterna i Arabvärlden... Religion och politik hör inte ihop!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 04 apr 2012 15:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: