sourze.se
Artikelbild

Pinsamt om lokalpolitiker av Sveriges Radios Ekot

"Jag uppfattar det som att Ekot lämnar sin roll som neutral nyhetsrapportör och väljer politisk sida, den vänstra. Det gör mig faktiskt förbannad."

Att leva som man lär är viktigt, men Sveriges Radios, Ekots senaste projekt, hänga ut borgerliga kommun- och landstingspolitiker som lever på sin pension istället för att jobba, för att Alliansen förespråkar arbete framför bidrag, ger mig obehagskänslor. Analogt menar alltså Ekot att, om man bara tillhör ett parti som förespråkar bidragslinjen snarare än arbetslinjen, så är det ok att välja att leva på bidrag istället för att jobba.

Jag funderar på att förespråka anarki. Om Ekot skulle komma på mig med att krossa butiksfönster och plundra butiker, så kommer de ju då lämna mig ifred.

Jag uppfattar det som att Ekot lämnar sin roll som neutral nyhetsrapportör och väljer politisk sida, den vänstra. Det gör mig faktiskt förbannad. Det är pinsamt oprofessionellt av en så etablerad nyhetsorganisation.


Om författaren

Författare:
Carl Olof Schlyter

Om artikeln

Publicerad: 21 sep 2011 11:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: