sourze.se

Lägg ner idol 2011!

Enda skälet till att man kör Idol 2011 är att skivbolagen inte kan sälja några plattor, förutom de som självklart duger.

Alexander Bard har ingenting i juryn att göra, karln kan inte sjunga för fem öre! Möjligen har han fått ihop lite låter med Anders Wollbeck, men att han ska sitta och bedöma andra är ett rent skämt. De övriga i juryn är inte heller så mycket att hänga i julgran. Laila Bagge Wahlgren är skitsnygg och har haft en populär tjejgrupp. Anders Bagge gör music finds. Och så den där med brillorna - vem är det? Och varför ska det vara så roligt att de bråkar jämt i juryn?

Idol är på sin höjd lika intressant som Allsång på Skansen. Och vem är det som håller det? Jo - en gammal Idol-kille.

Nej, lägg ner skiten och gör rena låtskrivarprogram istället. Det vore mycket roligare att titta på en svensk försöka slå igenom och bli världshitmakare. Idol 2011 är dåligt. Även om jag tycker om att lyssna på Alexander Bard.


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 08 sep 2011 09:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: