sourze.se
Artikelbild

Ingen slipper undan Oprah Winfrey

Winfrey har en dröm kvar och det är dels att intervjua O.J. Simson och få honom att erkänna att han mördade sin före detta fru och hennes manlige bekant, Ronald Goldman."Jag gör den intervjun när Du är klar, OJ. Och jag tänker göra den" säger hon.

LA Times skriver att Oprah Winfrey medger att det har varit svårare än hon kunde föreställa sig att lansera sin egen kabel-TV kanal. Men nu när hon avslutat sin tidigare TV-show så kan hon ägna alla sina krafter att bygga upp OWN - Oprah Winfrey Network, som har haft problem med tittarsiffror.

"Semestern som jag trodde att jag skulle ha är över" sa Oprah till mer än 1 000 personer som deltog i National Cable & Telecommunications konvent i Chicago. "Jag måste vara med. Jag måste vara engagerad och involverad", sa Oprah.

Winfrey har dock en dröm kvar och det är dels att intervjua Susan Smith, mamman från South Carolina som mördade sin två söner 1995 och dömdes till livstid i fängelse, dels att intervjua O.J. Simson den berömde fotbollsspelaren och filmskådespelare och få honom att erkänna att han mördade sin före detta fru Nicole Brown Simson och hennes manlige bekant, Ronald Goldman.

Oprah har alltid önskat att intervjua Susan Smith för att hon skulle få chansen att förklara hur hon tänkte innan dådet och samtidigt förklara sina handlingar.

Till O.J. Simson sa Oprah: "Jag gör den intervjun när Du är klar, OJ. Och jag tänker göra den" avslutade hon.


Om författaren

Författare:
Bo Dunfors

Om artikeln

Publicerad: 05 jul 2011 10:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: