sourze.se

Bärs, brudar och bilar

Så kan väl konungens intressen sammanfattas. Möjligen Bollinger etcetera, men det låter inte lika bra.

Lille Knugen, som vi sa för 30-40 år sedan, är en smula retarded nysvenska, det är ingen statshemlighet.

En ex-jugoslavisk gangsterhövding; en av de få jag inte känner och som jag glömt namnet på, ska publicera konungsliga bilder så småningom. Kul för alla hyenor med Aftonbladet och Expressen i spetsen. SVT och SR närmar sig asymptotiskt.

Ordf i Advokatsamfundet, i konstitutionsutskottet, i republikanska sällskapet advokaten Althin med flera samhällsbärande socialbidragstagare har uttalat att bildbevis är av avgörande betydelse.

För några år sedan var jag hängiven amatörfotograf. Genom att klippa och klistra kunde man åstadkomma de mest förbluffande effekter. För min del handlade det om att få fram "konstnärliga" resultat. Tricket klippa och klistra adopterades av annan känd socialbidragstagare, herr Pekingesern i Örebro. Och möjligheterna är ännu ej uttömda.

Så här i hänryckningens tider Kristi flygaredag och Pingst, leve Konungen, om än aldrig så ofullkomlig. Alla alternativ till statsskick synes vara sämre. Till exempel Persson eller Bildt som president.


Om författaren

Författare:
Gunnar Sjöström

Om artikeln

Publicerad: 03 jun 2011 09:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: