sourze.se

Polisen har tagit semester

Villainbrott? Glöm polisen, de kommer inte. Samma med lägenhetsinbrott. Blir du hotad och polisanmäler den som hotat dig kommer svaret inom en månad och lyder: brott kan ej styrkas, utan åtgärd.

Svensk polis verkar ha tagit semester, detta kan jag bara konstatera genom att åka in till Stockholm city. Där kan diverse brott begås utan att något händer. Detta gör ju inte att man har någon till tro till polisen eller rättsväsendet längre. De som skyddas verkar främst vara våra politiker och det tar stora resurser. Även fotbolls- och ishockeyrelaterat bråk kräver mycket av polisens resurser, och detta ska vi betala för. Varje år blir notan för allt bråk högre och högre, men idrottsklubbarna vill inte gå med på att de ska betala, utan det ska vi skattebetalare göra.

Om man nu får tag på någon tokig huligan blir straffet så skrattretande lågt att den som gjort sig skyldig till brott snart kan gå ut och göra om det igen. När lagen har tagit semester har rövare och andra stora och små brottslingar det inte – tvärtom, de har hög säsong just då, för de vet att risken för att åka fast är minimal.

Men de ansvariga fortsätter att sammanträda och utreda och snacka dynga utan att göra något konkret. Dagens order är: Blunda så att det inte börjar kosta... Halleluja!

RPS rikspolisstyrelsen består tydligen av en massa byråkratiska fånar som inte vågar se hur illa det ser ut i verkliga livet. Polisen ska vara tysta och snälla samt hålla sig på mattan, annars kostar det ju pengar och så kan vi inte ha det, eller hur?

Då kan vi lika gärna lägga ner både polisen och rättsväsendet och när vi ändå är i gång kan vi lägga ner försvaret också, så sparar vi massor av pengar som kan användas till olika idiotutredningar och liknande saker som aldrig leder till något annat än fler och längre utredningar. Fram för byråkraten!
Samhället dör men byråkraten består…

Gud bevare oss! Nej visst nej, förlåt – "byråkrater och politiker, bevare oss från sanningen!"

Någon som har avvikande åsikt?


Om författaren

Författare:
Fredrik Hansson

Om artikeln

Publicerad: 11 apr 2011 07:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: