sourze.se

Ska vi månne importera lite talibaner?

Varför straffar vi Afghaner, som inte har med 9/11 att göra, och hur undviker vi att straffa Israeler, vars ledare möjligen just har med 9/11 att göra?

Al Qaida skapades av CIA och Wahhabitisk jihadism med finansiering från Saudi-Arabien för att realisera Samuel Huntingtons och Zbigniew Brzezinskis "Arc of Crisis". 1

Detta projekt styrdes genom den så kallade "Safari Club"2. I hela denna härva dök så småningom en lokal motståndsgrupp upp, som uppnådde ryktbarhet och framgång. Vi känner dem som "Talibanerna".

Dessa talibaner var beredda att utlämna Bin Ladin om de bara fick bevis i skuldfrågan, en "fräckhet" som så upprörde USA att man anföll "Talibanerna". SAK dvs Svenska Afghan kommittén kan berätta om flickskolor och andra satsningar som gjordes tillsammans med Talibanerna, allt detta är nu totalt ruinerat och "den vite mannen" har gjort sig själv till paria, i Afghanistan.

Nu, efter bakgrundsskissen, till min tanke:

Om det är ok att bomba motståndsmän i Afghanistan sönder och samman för att de inte vill utlämna CIA och Wahhabitisk/Saudisk jihads Al Qaida utan bevis, är det då också ok att bomba sionister världen över sönder och samman utan gedigna bevis för att de varit inblandade i 9/11?

Jag själv anser att svaret på frågan är: "Nej". Jag anser inte att man ska låta vare sig Afghaner eller Israeler lida för att vissa element kanske, ens om det är så bevisligen, varit inblandade i riktigt mörka gärningar. Men om vi nu ser till Israel/sionismen, som många anser var inblandade i 9/11, misstänker jag att de själva har den synen, att den som är skyldig ska straffas och att de alltså är rädda för att andra ska behandla dem så som de behandlar andra. Men vi är ju uppväxta med kristendomens värderingar, att inte ge igen med samma mynt. Varför straffar vi då Afghaner, som inte har med 9/11 att göra, och hur undviker vi att straffa Israeler, vars ledare möjligen just har med 9/11 att göra? Och hur motverkar vi drogindustrin, hellre än att bistå den? 3 Ska vi månne importera lite Talibaner?!


Noter:
1. Se exempel "The Imperial Anatomy of Al-Qaeda. The CIAs Drug-Running Terrorists and the Arc of Crisis, Part I" av Andrew Gavin Marshall, 2010-09-04 på Global Research eller "The Road to 9/11" av Peter Dale Scott, en bok som den förra artikeln lutar sig mot.

2. Citat fr. artikeln ovan: "When Reagan became President, his Vice President became George H.W. Bush, who, as CIA director during the Ford administration, had helped establish the Safari Club intelligence network and the Bank of Credit and Commerce International BCCI in Pakistan. In the campaign to aid the Afghan rebels ... BCCI clearly emerged as a U.S. intelligence asset, and CIA Director Casey began to use the outside - the Saudis, the Pakistanis, BCCI - to run what they couldn’t get through Congress."

3. Dessutom tycks vår insats i Afghanistan vara till skydd för just drogtrafiken. Talibanerna stoppade som bekant denna hantering, men nu sker den ånyo, bland annat under svenskt beskydd. En svensk grävande journalist i Skåne, 43 år gammal, som bland annat skrivit om detta, fördes tisdagen 2010-10-19 10.00 i handfängsel bort och ut ur länet. Sverige är verkligen inget fritt land. Vi skulle kanske behöva lite äkta motståndsmän, se detta ord längre upp i texten.


Om författaren

Författare:
Leif Erlingsson

Om artikeln

Publicerad: 22 okt 2010 16:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: