sourze.se

Malmö – skjuta någon på grund av ursprung

Detta är ytterligare ett bevis på hur förstörd den här staden är, hur otroligt dålig säkerhet vi har och på hur otroligt lång tid det ska gå innan något görs åt saken.

För er som inte bor i Malmö, eller som inte kollar på nyheterna: Det är någon eller några, förmodligen psykiskt störda personer, som har fått för sig att gå runt och skjuta på människor till höger och vänster. Alla som blir skjutna är utländska ”såklart”, vilket får mig att ännu mer önska denna eller dessa människor bakom galler.

Att skjuta någon på grund av ursprung är riktigt lågt. Inte för att jag påstår att det någonsin är bra att skjuta någon, men om man nu ska göra det så kan man väl ha något slags motiv bakom och inte bara skjuta för att man är ett psykfall som inte gillar invandrare.

Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte alls förvånad över att detta händer. Malmö är verkligen en otroligt störd stad, med vidrigt mycket problem. Den här staden kommer inte förfalla; den är redan körd. Men för första gången under hela min tid i Malmö så känner jag mig inte speciellt sugen på att gå ensam på gatorna efter att det har blivit mörkt. Vem vet vad som kan hända? Jag har själv bara varit med om en mindre rolig händelse i den här staden, men ändå inte så allvarlig, så det känns nästan som om att jag har levt i en egen bubbla. När något inte drabbar en själv så tänker man inte på det lika mycket, men nu känner man sig ändå ganska så utsatt. Det är tur att jag tar taxi överallt, men vem säger att det räddar livet på en? Man måste ju fortfarande traska några få meter till porten. Pang!, säger det, så har man tagit sina sista steg.

Hur som helst, detta är ytterligare ett bevis på hur förstörd den här staden är, hur otroligt dålig säkerhet vi har och hur otroligt lång tid det ska gå innan något görs åt saken.

Jag kan inte fatta att denna eller dessa människor fortfarande befinner sig på fri fot och sätter skott i folk. Det är nästan som taget ur ett CSI avsnitt - bara det att det inte tar slut.


Om författaren

Författare:
Incendio

Om artikeln

Publicerad: 22 okt 2010 16:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: