sourze.se

Mesut Özil är klar för Real Madrid

Nu är den fatastiska mittfältaren Mesut Özil klar för Real Madrid. Denna förhandlig var allt utom en dans på rosor.

Real Madrid och Wender Bremen är nu överens! Mesut Özil ska spela i vit tröja, och det kostade Real Madrid hela 15 miljoner euro, det vill säga cirka 150 miljoner kronon för att den grymma mittfätaren ska bära vitt.


Den otroliga sagan började med att man upptäckte Mesuts talang i VM. Mourinho visade intresse för tysken och han har idag varit mer villig att spela i vitt med Real Madrid. Som alla sagor ska det dock finnas ett dilemma.

Real Madrid la ett bud på 9 miljoner euro 90 miljoner kronon, men Wender Bremen förkastade budet och resutatet på det blev en ilsken tysk. Mesut hade sagt till media att han vat mycket arg över att Bremen tackade nej utan att ha pratat med honom igen. Bremens argument var att budet var "inte ens värt att förhandla om".

Real Madrid återvände efter dessa nyhter. De höjde budet till 14 miljoner euro och nu var allt så gott som klart!

Lite fakta om spelaren: Han är född 15 oktober 1988 i tyskland med turikskt/kurdiskt härkomst. Han har tidigare spelat i lag som Schalke 04 och Wender Bremen. Han är en offsensiv yttermittfältare men även spelar som anfallare.
Under VM tog han mig med storm! Han visste verkligen vad han gjorde där ute och var verkligen ett hot för alla andra landslag.

Välkommen till det vita huset Mesut!

HALA MADRID


Om författaren

Författare:
Sandra Chukair

Om artikeln

Publicerad: 18 aug 2010 12:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: