sourze.se

Reinfeldt i McDonalds vallokaler

Landstingsrådet är redan på plats.

Några av McDonalds restauranger ska fungera som vallokaler i förtidsröstningen som börjar 1 september. Det är restaurangerna i Tumba, Hallunda och Norrtälje som deltar i detta samarbete med de kommmunala valnämnderna.

Det ökar tillgängligheten. Men det kan ändå synas märkligt att kommersiella företag ska få vara vallokaler. Speciellt som moderatpolitikern Filippa Reinfeldt gör reklam för sig på McDonalds restaurangbord. Hon propagerar för bättre mat. Lite extra inressant med tanke på att Moderaterna och de andra allianspartierna så grovt misskött matfrågorna i Stockholms läns landsting där hon är landstingsråd.

Vem betalar denna reklam i vallokalerna? McDonalds?


Om författaren

Författare:
Åke Askensten

Om artikeln

Publicerad: 05 aug 2010 18:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: