sourze.se
Artikelbild

Skotsk polis vägrar utreda min dotters död

Den 4 dec 2005 hittades min dotter Annie Börjesson död på en strand i Prestwick, Skottland. Ända sedan dess har jag sökt svaren om vad som hänt henne.

Med anledning av de märkliga omständigheter som framkommit kring Annies död har vår familj anledning att tro att Annie har mördats. Emellertid vägrar den skotska polisen att utreda Annies död som ett brott. Vår familj måste därför söka andra vägar för att få svar på vad som har hänt vår älskade Annie.

För att få till stånd en seriös utredning av min dotters fall och andra fall som hanterats på samma vis av skotska polisen, har jag nu lagt fram en petition till skotska Parlamentet. Från och med i år har en specialenhet bildats inom polisen för att utreda plötsliga och oklara dödsfall, emellertid har detta arbete bestämts att endast omfatta nuvarande och kommande fall. I min petition begär jag därför att den nya enheten även ska få uppdraget att utreda plötsliga och oklara dödsfall fall som inträffat före 2010.

Vill härmed be om just DIN hjälp! Var vänlig stöd Annies fall
genom att skriva under E-petitionen. Länken till petitionen och mer information finns på Annies hemsida: www.annierockstar.com

Tack för din hjälp.


Om författaren

Författare:
Guje Börgesson

Om artikeln

Publicerad: 25 feb 2010 09:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: