sourze.se

Ingen ber om att bli våldtagen

Du kanske har hört detta någon gång: "Brottsoffer får skylla sig själva, de bar säkert kort kjol, blev våldtagna på krogen och var fulla. De har valt det själva och det är deras egna fel."

Jag tycker alltid att det är lite komiskt när vissa personer uttalar sig så blåst.

Tänk dig Stockholm, fredag eller lördagskväll, lönehelg och vid Stureplan på Östermalm! Tänk dig att du ser krog efter krog öppna för att du och dina vänner ska få parta hela natten lång. Där ser du en grupp kvinnor, män och barn som alla bär så superkorta kjolar att till och med Twiggy skulle bli avundsjuk på dem. De är fulla utav bara helvete. Även barnen! Männen har inte ens rakat benen trots det bär de korta kjolarna. De står och hoppar som de värsta bimbos och skriker ivrigt med viftande armar: ”Ja, ja, jag vill bli våldtagen. Ta mig, ta mig!”

Bebisarna kryper fram och drar i kläderna på gärningsmän och de vill och vill och vill. Ett gurgel kommer ur dem!

Det är så blåst att jag viker mig av asgarv. Tänk att de har modet att våga öppna munnen och säga detta för hela världen och visa öppet hur blåsta de är! Det mest komiska av allt är att de fattar inte hur korkade de är! Ska jag som brottsoffer bli kränkt av dessa typer!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 08 jan 2010 11:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: