sourze.se

DRÖMMAR AV SILVER OCH GULD...

NÅN GÅNG I LIVET HAR DU KANSKE BETALT DIN EKONOMISKA SKULD. EN FRIHET SOM ÄR VÄRD ATT LÄNGTA EFTER.....

Du Och Jag Vi Båda. Vi Gick Ut En Dag. Med En Liten Låda Där Vi Kunde Ha... Drömmar Av Silver Och Guld. Drömmar Av Lycka Och Alls Ingen Skuld. Gör Som Jag.. Periodisera Alla Möjliga Utgifter och Alla MånadsKostnader Blir Mindre. Även Årets Dyraste. Exempel... BilFörsäkring . Elräkningar. Osv... Betala Varje Månad.. Efter Att Du Kontaktat FordringsÄgaren och Bett om Periodvis MånadsBetalning.. De Stora De Säger... Det Kan Inte Gå. Att Det Blir För Svårt.. Men Jag Undrar Och Jag Tänker. Det Ska Nog Ändå Gå Bra. GOD jUL


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 26 nov 2009 12:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: