sourze.se

Skönt att slippa Cecilia Malmström i Sverige

I media hyllas valet av vår nya EU-kommissionär Cecilia Malmström men många är ovetande om hennes radikala engagemang som har döpts om till liberalism.

Cecilia Malmström är en kvinna utan respekt för olikheter. Trots att hon talar varmt om frihet och mångfald.

Som riksdagskvinna deltog hon i prideparaden i Riga och uttalade sig kränkande om landets lagar och katolska kultur. Tänk om politiker från Polen skulle marschera i en antiabortparad i Stockholm och kräva att vi ska ändra vår abortlagstiftning! Det skulle bli ett jäkla ramaskri.

Det är skönt att slippa se henne i Sverige men jag är orolig för att hon kommer att få ett ökat inflytande som kommissionär.

Hon har varit engagerad för HBT-rättigheter när hon var ledamot i EU-parlamentet och de senaste åren som EU-minister i den borgerliga regeringen.

Cecilia Malmström var för en könsneutral äktenskapslag och homoadoptioner redan för drygt tio år sedan medan många andra i partiet ännu tvekade. 2001 sa Folkpartiet ja till en helt jämställd adoptionslag och 2003 blev partiet för en könsneutral äktenskapslag.

Jag tillägnar min artikel på Sourze: "Så skapades ett monster" till Cecilia Malmström som själv säger att hon vill förändra världen. Artikeln handlar om de radikala idéer som genomsyrar den mediala och liberala centern och som nästan är religiöst missnöjda med mänskligheten som vi känner den.


Om författaren

Författare:
Johannes Forsblom

Om artikeln

Publicerad: 20 nov 2009 08:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: