sourze.se
Artikelbild

Varma fingrar

Jag visste inte ...

Jag visste inte att sådana fingrar fanns som kunde väcka mig till liv från en dvala som jag levat i sedan jag fötts. Dina fingrar är som eld när de rör vid mig och hela jag blir varm och levande. När de börjar smeka mig och du viskar att "nu är jag bara din" ryser jag av välbehag och jag slappnar av och låter mig bara föras med i vad du gör med mig. Tiden och stadens puls blir avlägsen och försvinner bort som om den aldrig har funnits. Sen får jag smeka dig. Jag gör det med försiktig hand där du ligger naken bredvid mig, vilket rus, vilken lycka som far genom mig. Skulle nöja mig med att bara beskåda din underbara kropp här bredvid mig. Den värme du utstrålar gör mig varm. Smeker dig försiktigt, som en liten fågel, varsamt och ömsint.

Jag är så glad att jag har träffat dig. Du betyder så mycket för mig. Tänk om jag inte gått på den där kursen, då hade vi inte legat här idag!


Om författaren

Författare:
Jonas Lindman

Om artikeln

Publicerad: 19 nov 2009 09:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: