sourze.se

DET VAR SOLGASS OM SOMMAREN...

KOMISK DIKT OM ATT VARA LEDIG ELLER INTE PÅ SEMESTERN OM SOLEN GASSAR HET.

EN SITTER UTE OCH EN SITTER INNE.
NÅGON STÅR I KÄLLAREN OCH GÖMMER SIG FRÅN SOLEN OCH DESS VARMA LJUSA SKEN.
FÅGLARNA DE PICKAR PÅ VÅRENS ÅKRAR, ÄNGAR, MARKER OCH MULL. FABRIKERNAS FLITIGA SMÅ ELLER STORA MATROSER. ALLTSÅ LYDIGA SLITVARGAR. DE KÄMPAR IVRIGT PÅ MED DAG OCH NATT OCH HELGSKIFTEN. IBLAND BLIR DE SÅ TRÖTTA OCH INTE ORKAR SE DEN VARMA FINA SOMMARSOLENS LJUSA SKEN.
MIN SLUTSATS AV DET HÄR BLIR. ATT OM DU SKA HINNA ORKA MED ATT NJUTA AV ALLA DE FINA ÅRSTIDERNA . VÅR, SOMMAR, VINTER OCH HÖST. BÖR DU ARBETA DELTID OCH LAGA ALLTING MER AV MAT OCH BYGGNAD AV DIG SJÄLV OCH DIN BOSTAD. FRUKT BÄR OCH BRÄDOR KAN SKAPA DIN EGEN SHANGRI-LA PÅ DIN JORD ELLER I HYRESHUSETS KÄLLARE.... SHANRILA BETYDER.. PARADIS...


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 19 nov 2009 10:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: