sourze.se
Artikelbild

Familjen viktigast även i Hollywood

"Jag har också förstått att en del tittare upprördes över att jag tog med pojkarna till en skjutbana. Jag skulle därför vilja utveckla den bilden lite."

Det är möjligt att de som tittade på det första avsnittet av Svensks Hollywoodfruar i TV3 förra veckan fick en felaktig bild av mig och hur jag umgås med mina barn. Jag har också förstått att en del tittare upprördes över att jag tog med pojkarna till en skjutbana. Jag skulle därför vilja utveckla den bilden lite.

Jag har en jättenära kontakt med mina båda söner, Chris och Alex. Varje dag pratar vi om vad vi har varit med om och diskuterar eventuella problem. Ofta hjälper vi varandra med lösningar. Vi äter middag tillsammans nästan varje dag, antingen hemma eller på restaurang. Ibland går vi på bio, jag och pojkarna och kanske några av deras vänner.

Jag driver ju en egen verksamhet inom film här i Hollywood. Jag skriver manus, regisserar och spelar själv roller. Chris och Alex hjälper mig hela tiden i det jobbet. De sköter en del kontorsarbete, hjälper till att förbereda projekt, är med och klipper film, springer ärenden och följer med på vissa möten. Både Alex och Chris är också fotomodeller och jag håller kontakt med deras agent för eventuella jobb och intervjuer.

Vi trivs verkligen bra tillsammans, mina söner och jag, och jag har lärt dem på ett tidigt stadium att ta ett eget ansvar. Det är min åsikt är att familjen är jätteviktig. Man ska hålla ihop, det ger styrka åt var och en och åt familjen. Min egen mamma, som bor i Borås hemma i Sverige, ringer jag nästan varje dag.

Ja, som ni märker, trots att jag lever i Hollywood, har jag ett rätt vanligt familjeliv.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 22 sep 2009 16:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: