sourze.se

Vem kallar du hora?

Sedan urminnes tider har människan handlat med varor och tjänster. Säkert också sexuella sådana.

Det talas just nu så mycket om prostitution. Men vad är egentligen prostitution? De flesta tänker sig nog city, en bil rullar med låg fart fram till en ung kvinna, oftast narkoman. Kvinnan och föraren samtalar en kort stund, affären görs upp och kvinnan kliver in i bilen för att åka med till okänd plats där själva tjänsten genomförs och utbyte av en summa pengar sker.

Prostitution som sker över nätet blir allt vanligare. Kvinnor raggar kunder på olika sajter för att sedan mot betalning genomföra sexuella tjänster. Men måste det alltid vara pengar med i spelet för att det ska räknas som prostitution? Sedan urminnes tider har människan handlat med varor och tjänster utan att blanda in pengar. Säkert också sexuella sådana. Och behöver mannen i fråga alltid vara en främling? Hur många är det som säljer sig på krogen för ett par drinkar? Flickorna i svansen kring gänget med stekare runt Stureplan utför sexuella tjänster mot att för en stund få vara med och glänsa.

Säkert ryms en sorts prostitution inom äktenskapets ramar. En kvinna som inte är hågad att för stunden genomföra ett samlag drömmer om en av maken betald semesterresa och säljer sig i en kvart. En avsugning till frukost i bästa Anna Anka-stil kan göra maken på gott humör resten av veckan. Och vad är det som händer om kvinnan sätter på raffsetet redan till frukost? Säker finns det flera män än Paul Anka som lättar på plånboken.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 18 sep 2009 12:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: