sourze.se

Är det rasistiskt att vara patriot?

"RASIST!" har nog många svenskar fått höra. Vet ni ens vad det är?

Vilken svensk har inte blivit kallad ”rasist” någon gång i sitt liv? Det är en stor skillnad på rasister och patrioter måste jag få säga själv. Vi patrioter vill värna om vårat land, vi vill att invandrade ska kunna respektera oss och ändra sig efter oss svenskar istället för att vi ska ändra oss efter dom som har kanske flytt hit. Vi vill kunna ha vår egen kultur kvar.

Det är inte rasistiskt att reglera invandringen. All folk får bestämma sin egen invandringspolitik. Därför anser jag att det inte är rasistiskt. Jag ställer mig mot vissa regler kring invandring och integration - inte mot enskilda individer. Tycker ni det är rasism?

Vi säger att om till exempel en invandrare kommer hit och blir kriminell och förstör. Det är klart som fan att vi vill att han ska åka ut igen! Är det rasistiskt? Ja, säger då dom flesta. Men om en svensk åker till utlandet och gör samma sak, skulle inte de då vilja att vi åkte hem?
Så jag vill bara säga att patriotism inte är rasdiskriminering. Patrioter är för en viss politik om invandring och integration.

Tack för mig!


Om författaren

Författare:
Camilla Hellström

Om artikeln

Publicerad: 15 sep 2009 14:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: