sourze.se

Vaccin egentligen dödsinfluensa

Makteliten vill inte att befolkningen ska överstiga 500 miljoner enligt deras eget stenmonument "Georgia Guide Stones".

De så kallade "vaccinerna" är i själva verket Dödsinfluensan! När allt fler pusselbitar blir synliga börjar man skönja ett mönster. Det som nu börjar framträda är något jag önskar jag slapp skriva. Det kom som en insikt från djupet och jag kan inte negligera det.
Jag inser också att många inte kommer att tro på detta... men studera dessa pusselbitar och dra era egna slutsatser:

1 Makteliten vill inte att befolkningen ska överstiga 500 miljoner enligt deras eget stenmonument "Georgia Guide Stones".
2 Spanska sjukan som dödade tiotals miljoner kom från Amerikanska soldater i slutet av första världskriget efter att de blivit vaccinerade.
3 Varför denna hysteri i media om en influensa som är betydligt mildare än en vanlig influensa? Har aldrig varit med om att man plötsligt ska vaccinera 4,9 miljarder människor till oerhörda kostnader.
4 Varför tog läkemedelsföretaget Baxter patent på svininfluensavaccin för ett år sedan? Hur kunde de veta?
5 Hur kunde Baxter "råka" blanda h5n1-virus fågelinfluensavirus i vanliga influensavacciner och skeppa iväg 72 Kg av det till Europa, trots att säkerhetsprotokollen omöjliggör korskontaminering? Fågelinfluensan hade förmodligen blivit luftburen och dödat miljontals människor. Men detta avslöjades då ett tjeckiskt bolag som beslöt att kontrollera vaccinet på vesslor, som då dog. Baxter är nu polisanmälda av Jane Burgermeister för försök till massmord. Baxter är, tillsammans med andra bolag som på licens från dem, tillverkare av det som 4 miljarder människor ska spruta i sig.
6 Vaccintillverkarna har begärt och fått immunitet om det skulle inträffa en eventuell massdöd av deras vacciner.
7 Afrika har omfattande vaccinationsprogram under FN:s regi, och där är nu andelen aidssjuka nästan 50 av befolkningen. Ingen som tycker att det är konstigt?

Ja, det som händer nu är som hämtat ur en skräckfilm, och man önskar att det var bara en film. Såg just en video med Jay Rockefeller där han ger uttryck för uppfattningen att vi borde stänga internet. Internet har blivit det verktyg som avslöjat makteliten och vad de håller på med. Tänk så mycket som kommer fram på internet som reguljär media aldrig avslöjar! Till exempel Bilderberg-konferanserna som sker varje år. Media tiger som muren om dem.

Nu är det alltså dags för Dödsinfluensan, men vi behöver inte gå på det. Vaccinerna kommer med stor sannolikhet att skapa en smittsam och dödlig influensa, men vi kan skydda oss med kolloidalt silvervatten.


Om författaren

Författare:
Staffan Mystiker

Om artikeln

Publicerad: 11 sep 2009 12:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: