sourze.se

Tito Beltrans liv är redan förstört

"Tito Beltran må vara förtjust i kvinnor, och i unga sådana, men berättigar det oss att snaska i privata kamerabilder från anstalten från när han blir förbannad på en stor snubbe, som behandlar honom på ett sätt som han inte gillar?"

Operasångaren Tito Beltrans bild pryder första sidan på kvällspressen. Han hängs ut på ett mycket förnedrande sätt, efter han filmats med en övervakningskamera på anstalten . Man tänker på barnslagsmål på dagis, när man ser Tito Beltrans kortvuxna gestalt med det mörka håret på ända välta ett bord i vredesmod.

Jag är ingen vän av Tito Beltran. Men jag tycker att han, som ändå har livnärt sig på sin operakonst, inte bara här utan i många andra länder, skulle respekteras för det och inte behandlas som en grovt kriminell brottsling av svensk press. Hans brott motsvarar inte ett sådant straff, att hela hans liv blir förstört. Jag har alltid undrat varför man fjäskar så infernaliskt för narkomanen Sanna Bråding. Det är ingen hejd på vilken respons hon fått efter att hon släppts från fängelset. Hon höjs till skyarna för sina brott, emedan Tito Beltran behandlas som en pajas.

Det finns en liknande stjärna i Sverige, som man också behandlade som en sopa, nämligen Anita Lindblom, denna underbara sångerska och diva. Diva, det får man förresten inte vara i Sverige, här är det "mainstream" som gäller.

Må vara att Tito Beltran gjort en del närmanden på unga kvinnor som inte mottagits nådigt av dem, och må vara att han är allmänt utskämd i en del artistkretsar. Men om Carola, som var en av hans antagonister i fallet med den 27-åriga kvinna som efter åtta år anmälde Tito Beltran för sexuellt övergrepp, och som hjälpte kvinnan i rätten, skulle veta vad som sagts om HENNE på stan, om vad hon sysslat med i tonåren, skulle hon nog få det hett om öronen när hon skulle tvingas försvara sig inför hela svenska folket. Kanske skulle hennes karriär vara över?

Tito Beltran må vara förtjust i kvinnor, och i unga sådana, men berättigar det oss att snaska i privata kamerabilder från anstalten från när han blir förbannad på en stor snubbe, som behandlar honom på ett sätt som han inte gillar? Bilden vittnar om att han är upprörd, emedan de andra sitter ner. Den vittnar snarare om att han är arg och det har väl vem som helst rätt att bli, utan att bli uthängd? Han avtjänar ju sitt straff, ska det förlängas yttrligare?

Fångarna på anstalten mobbar Beltran för att han går i morgonrock i köket och de tycker att han särbehandlas för att han är känd – annat kan man väl inte vänta sig från grovt kriminella män med sinnesstörningar. Jag skulle vilja säga, att de inte har mer vett än att de är avundsjuka på Tito Beltran!

Pressen är ondskefull. Till och med jag fattar att mycket av Beltrans liv redan är förstört, kanske mestadels på grund av den mobbing och nedvärderande behandling han utsatts för av en massa kändiskvinnor och även av pressen. Överger frun Tito Beltran, så är historien fullkomlig och svenska folket kan gotta sig i att ännu en man hamnat i schavotten.

Det skiter väl i och för sig svenska folket högaktningsfullt i, för svenska folket har slängt etik och moral åt helvete!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 07 aug 2009 11:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: