sourze.se
Artikelbild

För e-Sverige i tiden

Jag har sedan några månader tillbaka spelat ett webbläsarspel som heter www.erepublik.com.

E-republik.com är en världssimulator där man som medborgare har möjligheten att utbilda sig som legosoldat och delta i krig och konflikter runtom hela e-Jorden, ge sig in i politiken och bli kongressledamot som gör det bästa för sitt land och kanske till och med bli president en dag. Man kan också satsa på näringslivet och bli företagare inom en mängd olika branscher - kanske är det du som blir e-Sveriges nästa stormogul?

e-Sverige har ett separat forum där alla diskussioner om e-republik äger rum. Även kongressen och presidenten använder forumet som debattutrymme. Om man registrerar sig på e-republik.se har man rätt till 20 kronors bidrag från svenska staten.

Ja, möjligheterna i e-republik.com är många och alla är minst lika fantastiska. e-Sverige är sedan tidigare en av världens mäktigaste nationer som ockuperat både e-Danmark, e-Tyskland och e-Polen. Nu har dock e-Polen och e-Tyskland återfått sin frihet, men e-Sveriges glans består! e-Sverige har nu förklarat krig mot e-Frankrike med målet att slå dem till underkastelse och erövra några mycket viktiga råvaruprovinser.

Vill du ta del av den nya världen? Vill du hjälpa e-Sverige att bli en supermakt? Registrera dig på E-republik.com idag! Man kan registrera sig utan inbjudan nuförtiden, men blir man inbjuden får man även 5 bonusguld när man når level 6. Allt i E-republik.com är helt gratis och man behöver inte betala en krona för att lyckas i spelet. Givetvis kan man, liksom alltid, betala för extrafunktioner som underlättar spelandet, men det inte gör dig överlägsen andra. Kort sagt har alla samma möjligheter i e-republik.com!

För Sverige!


Om författaren

Författare:
Rasmus Andreasson

Om artikeln

Publicerad: 17 jun 2009 12:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: