sourze.se

Diskning bättre än blommor

"När jag kommer ut i köket hittar jag honom spritt språngandes naken i full fart med att städa. Jag blev knall fall kär!"

År 2000 stötte jag på min nuvarande kärlek, och han var i mina ögon helt fel enligt den mall jag skaffat mig. För lång, för gammal, för otränad.

Nåväl, han lirkade sig sakta in i mitt liv och jag upptäckte snart att jag hittat en guldgruva. Två veckor efter vår första date vaknar jag på morgonen av att dammsugaren går, och att någon visslar. När jag kommer ut i köket hittar jag honom spritt språngandes naken i full fart med att städa. Jag blev knall fall kär! Efter det var jag inte svårövertalad. Han har fortsatt att vara lika underbar med att hjälpa till med hemtjänsten, han är händig som attan både med mig och annat, och framför allt… Han ringer alltid när han lovat.

Så kära män, vill ni ha sex, så överraska med en dammsugning eller diskning. Det är tio gånger effektivare än blommor. Jag lovar.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2009 12:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: