sourze.se

Torka krokodiltårarna Wetterstrand!

Maria Wetterstrand skyller strandade energiöverläggningar på regeringen. Men Wetterstrand och hennes fanatiska kärnkraftshatare i MP stängde dörren långt innan förhandlingarna började.

Maria Wetterstrand, språkrör från MP som inte drar sig för att storljuga inför hela svenska folket i kärnkraftsfrågan, beklagar sig på Sourze över strandade förhandlingar i energifrågan. Hon menar att det är regeringens fel att någon blocköverskridande överenskommelse inte kunde nås.

Men sanningen är att gjutjärnkitteln Wetterstrand just kallat koppargrytan för "svart". Miljöpartiet, precis som alla andra dogmatiska kärnkraftsmotståndare, har allt att förlora på att tvingas erkänna att kärnrkraft har sin givna plats i energimixen. Efter att under hela deras existens hävdat att kärnkraft aldrig kan nå en lösning på sina specifika problemområden så ligger Miljöpartiets hela förtroendekapital och minst halva medlemsbasen satsat på denna hållning. Den dag som industrin presenterar hållbara lösningar så har Miljöpartiet bevisats ha fel och därmed inte vara trovärdiga. Den dagen kan de glömma 4 i riksdagen.

Saken är dock den att industrin redan presenterat detta. Ta exempelvis restbränslefrågan, som är löst. Men detta har Maria Wetterstand mage nog att stå och ljuga i Aktuellt om.

Det enda som håller hop tråden för Damokles-svärdet ovanför Miljöpartiets riksdagsplatser är lögn och bedrägeri. Så länge ingen märker att Miljöpartiet, med Wetterstrand och Eriksson i spetsen, ljuger om kärnkraften så har svärdet inte fallit. Det är därför som Wetterstand här på Sourze hävdar att det var regeringens fel att förhandlingarna strandade. Den som känner till partiet det minsta vet att de gick inte till förhandlingsbordet med kompromiss i tankarna, utan kom dit enbart med fanatiskt kärnkraftsmotstånd. Wetterstands enda chans att undvika att få bluffen genomskådad är att skylla ifrån sig och försöka skapa en verklighet där det var regeringens fel.

Men tråden som håller svärdet blir bara tunnare. Hur länge tror du det tar innan de breda massorna genomskådat er Maria?


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 04 mar 2009 01:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: