sourze.se

Champions League: Jag vet hur det går!

"Champions Leagues åttondelsdelsfinaler kickar igång om cirka två veckor, men redan nu är spänningen stor."

Champions Leagues åttondelsdelsfinaler kickar igång om cirka två veckor, men redan nu är spänningen stor. Ska Chelsea med lånnyförvärvet Quaresma lyckas slå Juventus med sin pånyttfödde Del Piero? Och ska Inter vända sin onda trend i Champions League och vinna mot mästarna från Manchester?

Ett Arsenal med Fabregas skadad i cirka två månader och med nyförvärvet Arshavin tveksam till spel ej med i uttagningen möter ett formstarkt As Roma med Julio Baptista och Francesco Totti som succemakare, men med stora skadeproblem på ytterbacksplatser då Cicinho brottas med hälproblem, Riise också är skadad och troligen missar matchen, Cassetti fick en sträckning i matchen mot Palermo och med en Panucci utanför truppen. Kanske låter man unga talangen Andreolli spela? Intressant att se.

Ett annat intressant möte är det mellan Los Blancos och Liverpool där jag tror till 100 procent på Liverpool då dom känns mer stabila i truppen, dock måste Real Madrid vinna för att rädda säsongen eftersom Barca nästan redan säkrat ligan. Liverpool är starka hemma på Anfield, det visade man bl.a. mot Chelsea i söndags och Real kommer få svårt på engelsk mark, men det är absolut ett möte som kan sluta hursomhelst.

Inter då? Vinner de med "The Special One" på bänken, Manchester med nästan hela sin trupp disponibel utom Heargraves som är långtidskadad, Inter med tunga skador på b.la på Viera? Och Materazzi måste satsa hårt hemma på Giuseppe Meazza för det lär bli svårt för även för de här italienarna på Engelsk mark, ni kanske minns förra året då man åkte ur mot Pool med totalt 3-0. Det är konstigt det där med italienska lag på engelsk mark.

Lyon fick mission impossible då man drog Barcelona. Synd för källström och company.Jag tar även bort portugiserna Sporting och Porto då Bayern Munchen samt Ateltico Madrid lär bli allt för tuffa.

Jag ger Panathinaikos goda chanser mot Villareal, grekerna är stenhårda.

Det är ungefär det vi har att se fram emot, mycket fotboll och mycket spänning. Vilka vinner då Champions League enligt mig? Liverpool vinner på straffar mot värdlaget As Roma och Gerrard avgör.


Om författaren

Författare:
Dino Federico

Om artikeln

Publicerad: 10 feb 2009 10:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: