sourze.se

Nio modiga sanningssägare

"Här ska jag lista ett antal aktiva journalister, författare, historiker och forskare som har djup insikt om vad som skett och sker bakom era ryggar och som inte sålt sina själar för att tiga om det."

Här ska jag lista ett antal aktiva journalister, författare, historiker och forskare som har djup insikt om vad som skett och sker bakom era ryggar och som inte sålt sina själar för att tiga om det. Jag har medvetet valt att exkludera vissa, som visserligen gjort ett briljant jobb vad det gäller att utforska och presentera den dolda historiken och politiken, men som utöver detta rört sig inom områden som tangerar science fiction. Med andra ord väljer jag att lyfta fram de som liksom jag själv huvudsakligen lägger fokus på sådant som går att bevisa. För de som inte vill veta eller sitter fast i konsensustrans och den traditionella programmeringen hjälper dock inga bevis i världen, men de med ett öppet sinne och mod och kraft nog att vilja förstå har rätt att få veta att det finns information från mycket goda källor som bekräftar att de allra flesta människor går genom livet grundlurade och mer eller mindre skinnade av en elit med noll kärlek för mänskligheten. Denna information finns tillgänglig tack vare vissa individer som tålmodigt vigt sina liv åt att försöka föra ut sina budskap i en värld hårt präglad av lögner, ytlighet och fördumning. Här är några av de allra bästa av dessa:


Alan Watt

Hyperintelligent forskare från Skottland som har ägnat en stor del av sitt liv åt att studera samtliga av de stora religionerna, kulturerna, politiska ideologierna och sociala omvälvningar som har pågått de senaste 6000 åren. Watt tillhör ingen förening, ingen grupp, inget parti och ingen religion. Framhäver ständigt vikten av att vi måste lära oss tänka självständigt men att de flesta människor bara rapar fram vad som programmerats in i dem av de styrande och går grundlurade genom livet i en matrix uppbyggd av eliten som till varje pris vill hindra oss från att hitta den kraft inom oss själva, som gör att vi inte låter oss manipuleras och styras av andra.

Fenomenalt påläst och aldrig svarslös. Har skrivit fyra böcker, producerat videos, gett hundratals intervjuer och föreläsningar på audio och har ett eget radioprogram. Lägger dagligen ut nya mp3:s där han förklarar elitens agenda och ofta citerar direkt ur deras egna publikationer.

Länk: cuttingthroughthematrix.com
Länk: alanwattsentientsentinel.eu
Länk: youtube.com


Dennis Cuddy

Amerikansk professor i historia och politisk vetenskap som sett manipulationen inifrån som före detta anställd vid "U.S. Department of Education." Har gjort ett enormt forskningsarbete inom historia och politik och även lyckats komma över brev från elitisterna själva som bekräftar att det länge pågått ett extremt smutsigt spel bakom kulisserna och att vad vi ser idag är ett resultat av Cecil Rhodes, lord Milners och lord Rotschilds Runda Bordsgrupp i slutet av 1800-talet. Professor Cuddy har gett ut flera böcker, bl.a “Secret Records Revealed", “The Globalist" och “Now Is the Dawning of the New Age New World Order."

Har skrivit dussintals med artiklar och gästat många kända radioprogram. Är mycket noggrann med att kunna verifiera sina påståenden genom handfasta bevis som han ofta hänvisar till. Cuddy är en mycket skicklig talare som för fram sina åsikter på ett väldigt tydligt och pedagogiskt sätt.

Har gett flera intressanta intervjuer på Brittania Radio och är en återkommande gäst i Dr Stanley Monteiths intressanta Radio Liberty. Bägge dessa stationer lägger ut sina intervjuer gratis på sina hemsidor.

Länk: newswithviews.com
Länk: britanniaradio.blogspot.com
Länk: soundwaves2000.com


Peter Joseph

Filmare från Kanada som fick kristna och tillfällighetsteoretiker världen runt att sätta kaffet i vrångstrupen med sin fenomenala och prisbelönta succédokumentär ”Zeitgeist”, där han lugnt och metodiskt skalade av myterna om kristendomen, 11 september, samt första och andra världskriget. Via analyser, intervjuer och fakta som inte brukar komma allmänheten till dels, klär han av det absurda i de officiella versionerna och visar att vi idag är på väg mot det totalitära övervakningssamhälle George Orwell beskrev i 1984.

Med uppföljaren ”Zeitgeist Addendum” fick han även NWO-forskare att gå i taket då han intervjuade folk från "The Venus Project" vars filosofi bygger på tanken att allt levande är en helhet, vad som inom New Age brukar betecknas som ONENESS, ett rött skynke för många inom anti-nwo. Oavsett hur man ser på den saken så är de första två delarna av Addendum en helt lysande beskrivning och exposé av hur det ekonomiska systemet fungerar och hur eliten skinnar fattiga länder och vill förslava oss alla.

Länk: zeitgeistmovie.com
Länk: video.google.com
Länk: youtube.com


Alex Jones

Amerikansk radiovärd och uttröttlig exponent av elitens planer och förehavanden som nästan dagligen i femton års tid försökt informera allmänheten om elitisternas planer på att skapa en totalitärt styrd värld där alla är övervakade. Jones var den som smygfilmade elitens makabra ritualer i de kaliforniska skogarna vid Bohemian Grove, där världens mäktigaste träffas en gång om året, och exponerade hur de springer omkring i kåpor, bränner eldar och offrar dockor till en stor träuggla som sägs symbolisera den gamle semitiske guden Moloch som krävde barnoffer.

Utöver den dokumentären har han producerat flera avslöjande filmer varav de flesta kan ses på nätet. Jones är en av få som uppmanar folk som köpt hans filmer att kopiera och sprida dem.

Länk: prisonplanet.com
Länk: infowars.com
Länk: vodpod.com


John Pilger

Australiensaren Pilger är en av de bästa journalister som världen någonsin skådat. Har en lång karriär bakom sig och jobbade bland annat som krigskorrespondent för Daily Mirror i Vietnamkriget, Kambodja och Mellanöstern. Boken "Den dolda dagordningen" ifrågasätter hela den världsordning som styrs från "påvedömet Washington" som han kallar det. Beskriver elitens spel i en historisk parallell: "1492 fick Columbus privilegiet av påven att upptäcka och erövra världen som kyrkan såg som sin egendom. Idag är det Världsbanken, IMF och andra ’internationella’ institutioner som genomför erövringar som företrädare för den nya påvestolen i Washington." Han kritiserar också hårt hur tidningar bryts ner och fördummas av mediemoguler som Rupert Murdoch och Robert Maxwell.

Har gjort dokumentärfilmerna ”Year Zero” 1979 om Röda Khmerernas terror, ”Paying the Price” 2001 om USA:s sanktioner mot Irak och ”Stealing a Nation” 2004 om Diego Garcias hemlösa befolkning.

Länk: johnpilger.com
Länk: video.google.com
Länk: video.google.com


Greg Palast

Mycket skärpt och orädd författare från USA och en av världens främsta undersökande journalister som skjuter skarpt från höften med ord som eliten inte vill att ni ska höra eller läsa. Skrev om företagskorruption, politisk korruption, globalisering och det amerikanska presidentvalet 2000 i bestsellern "Den bästa demokrati som kan köpas för pengar" som kom 2004. Avslöjar spelet bakom det så kallade kriget mot terrorn och globaliseringen och har varit ömsom ignorerad, censurerad och marginaliserad i USA trots att han arbetat för både BBC och The Observer i Storbritannien och vunnit massor av prestigefyllda priser för sitt arbete.

Med den briljanta boken "Armed Madhouse" retade han åter gallfeber på eliten genom att avslöja deras smutsiga spel om bland annat oljan.

Länk: gregpalast.com
Länk: youtube.com
Länk: antiwar.com


Michael Parenti

Enormt påläst och flerfaldigt prisbelönad amerikansk professor, statsvetare och historiker som i hundratals artiklar, dussintals föreläsningar och över 20 böcker klätt av flera myter som andra historiker och makthavare lurat i folk beträffande viktiga skeenden i mänsklighetens historia. I boken "History as Mystery" visar han bland nnat hur påståendet att kristendomen var en motståndare till slaveriet bygger på lögner. I "Democracy for the few" visar han hur en oligarki bestående av politiker och rika företag urholkar demokratin för att gagna sina egna intressen. I "Contrary Notions" exponerar han rasismen, sexismen och hur massmedierna går elitens ärenden.

Har bland annat sagt:

"Det allvarligaste hotet mot demokratin är tanken att den redan skulle vara uppnådd."

Länk: michaelparenti.org
Länk: youtube.com
Länk: democracynow.org
on_the_culture_struggleRobert Fisk

Sylvass brittisk journalist som var Belfastkorrespondent för The Times mellan 1971 och 1975 och mellanösternkorrespondent 1976-1986, och innehar numera samma position för The Independent. Bor i Beirut och har rapporterat bland annat från de israeliska och syriska invasionerna av Libanon, Sovjets invasion av Afghanistan, Bosnienkriget, Algeriet, revolutionen i Iran 1979, kriget Iran-Irak, båda Gulfkrigen, NATO:s krig med Jugoslavien 1999 samt den palestinska intifadan.

Har skrivit böckerna "Pity the Nation" om Libanons moderna historia, samt "Det stora kriget för mänskligheten: kampen om mellanöstern."

Länk: robert-fisk.com
Länk: democracynow.org
_robertNaomi Klein

Utmärkt författare och journalist från Kanada med suveräna bästsäljare som "No Logo" och "Chockdoktrinen" i bagaget. I den förra exponerade hon konsumtionsindustrins hänsynslösa spel och hur det påverkar den globala ekonomin och människors liv. I den senare retade hon gallfeber på både nyliberaler och tillfällighetsteoretiker med sin exponering av elitens strategier att utnyttja kriser för att omdana samhället.

Länk: naomiklein.org
Länk: youtube.com


Om författaren

Författare:
Michael Delavante

Om artikeln

Publicerad: 30 dec 2008 20:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: