sourze.se

Ålderskillnad ingen skillnad

"Åldersskillnad är en het debatt här i Sverige, då vi svenskar har otroligt mycket åsikter om vad som är rätt och fel."

Åldersskillnad är en het debatt här i Sverige, då vi svenskar har otroligt mycket åsikter om vad som är rätt och fel. Jag undrar ofta hur och varför vi tycker och tänker som vi gör. Om ett par älskar varandra så är det väl deras ensak och inte allmänhetens, jag har ofta hör och sett de som ryggar tillbaka då ett udda par går på stan. De till och med pratar bakom ryggarna på paret.

Att en man är med en yngre tjej är i regel mycket mer accepterat i omvärlden än om en äldre kvinna är med en yngre man. Men egentligen är de kärleken till varandra som räknas, för utan kärleken finns inga par. Vare sig unga eller gamla, med eller utan ålderskillnad. Skrynklig som ett russin eller slät som en persika.

Kan vi då döma de som verkligen passar till varandra. Eller ska vi låta vår egen stil förstöra något som kan vara vackert i deras ögon.

Kom då ihåg att kärleken övervinner allt. Den spirar i olika former och hos olika själar. Så länge man älskar varandra så är livet komplett.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 25 nov 2008 16:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: