sourze.se

Låt pojkar få bli män

Är det meningen att vi ska sudda ut könsidentiteten hos våra barn? Enligt feministerna är det tydligen så.

Läste i tidningen häromdagen om mammor som försöker uppfostra sina barn i en könsneutral anda eftersom det just nu är den rådande trenden i vårt sjuka samhälle. Men i sin iver att vara så politiskt korrekta som möjlig hade några feministmorsor stött på problem. Det tog emot när de skulle klä sina unga pojkar i rosa kläder, rosetter och klänningar.

Vansinne är bara förnamnet på detta intellektuella haveri som har brett ut sig i vårt samhälle, ett vansinne skapat av en totalt urspårad feminism som varken har stöd i forskningen eller bland normala människor som kan tänka själva. Att ha en könstillhörighet är ingen sjukdom som måste botas, snarare är det en av de viktigaste faktorerna i en människas personlighet.

Att försöka radera ut ett barns könstillhörighet är därför enligt min mening något av det värsta man kan göra. Det är nästintill en kriminell handling som borde likställas med barnmisshandel.

Vi är inga blanka papper när vi föds hur mycket än feministerna inbillar sig det. Vi är förprogrammerade precis som alla andra djur. Forskning som har gjorts på mycket små barn visar tydliga skillnader långt innan barnen har haft chansen att socialiseras in i några könsroller. Pojkar och flickor tänker olika, beter sig olika, fungerar olika och har olika behov. Även om vi naturligtvis har fler likheter än olikheter så kan man ändå inte strunta i dessa avgörande skillnader.

Vi är olika, och det är helt okej. Det behöver inte betyda att den ena är sämre än den andra, eller mindre värd. Att flickor är flickor och pojkar är pojkar är inget misstag, ingen sjukdom, ingen brist, och inget problem. Moder natur har ordnat det på detta vis. Tanken är att vi tillsammans ska fungera som en kompletterande enhet, en familj. Och även om detta är något fult i dessa förvirrade tidevarv så är det ett faktum som feministerna aldrig kommer att kunna ändra på.

Det tragiska är bara att dessa lättpåverkade feministmorsor i värsta fall kan hinna förstöra en hel generation pojkar. Pojkar som kommer att växa upp till förvirrade, osäkra och identitetslösa män när deras inbyggda manliga egenskaper strider mot deras snedvridna uppfostran.

Personligen är jag 100 procent säker på att vi i framtiden kommer att fråga oss hur det kunde gå så här långt. Det kommer att vara lika obegripligt som att man i början av förra århundradet trodde sig kunna avgöra en människas personlighet genom att mäta skallen. Är det någon som tror på det nu?


Om författaren

Författare:
Joakim Johansson

Om artikeln

Publicerad: 02 nov 2008 19:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: