sourze.se

Barnflickan och våldtäkten

Det är inte ok att tafsa på en liten flicka - det är helt sant, men den här barnflickan var väl arton år och hade säkert, trots sin kristna tro, sexuella känslor.

Alltså, ärligt - vad har svenska folket för intresse av att sitta och läsa barnflickans redogörelse om vad Tito Beltran gjorde med henne?

Tito Beltran har nu blivit fälld, för Tingsrätten trodde på barnflickans berättelse, som är så löjlig, att man tror att det inte är sant! Jag frågar mig i alla fall varför hon ville bli masserad över huvud taget, om hon var så oskyldig? Jo, hon trodde att han var en trevlig familjefar! Vad är det för skitsnack?! Kommer en kille tillsammans med en tjej i en säng och de börjar med massage, är det då så konstigt att han försöker gå längre? Tjejen blev stel av fasa, rörde sig inte och han kanske tog det som ett tecken på att hon tyckte det var skönt?

Jag orkar inte läsa sida upp och sida ner om spermafläckar, gråtattacker och hysteriska människor, precis som om sex var en ny uppfinning här i livet! Men kära nån! Sex är ju drivfjädern till det mesta, vet inte Aftonbladet det!

Carola erbjöd i alla fall bön efteråt, tillsammans med hennes grupp, som hjälp till barnflickan. Dessutom bad Beltran om ursäkt! suck! Alltså jag undrar - alla dessa tjejer som vill vara så sexiga, opererar brösten och hela tiden anspelar på sitt utseende, fattar de inte att de uppfattas som sexiga också? Varför spela så oskyldiga, som änglar och så förorättade, så fort en karl tittar eller till och med tar på dem? Vet de inte att män är sexuella varelser?

Ja, jag blir i alla fall inte klok på att alla är så chockade över det här s.k. övergreppet?

Det är inte ok att tafsa på en liten flicka - det är helt sant, men den här barnflickan var väl arton år och hade säkert, trots sin kristna tro, sexuella känslor. För tjejerna på 15 år i min skola, vet mer om sex än vilken som helst annan människa. Det var väl därför som barnflickan överhuvudtaget kunde tänka sig att få massage av den här mörke, hårfagre, medelålders, kände operasångaren. Eller vad tror ni - ärligt?

Monica Gunne, kolumnist i Aftonbladet, tycker det är "befriande att höra hennes vittnesmål!"

Barnflickan beskriver hur Tito Beltran masserar henne, tar av sig byxorna för att inte bli kladdig av massageoljan jamen ni hör ju hur det låter!, hur hon hör klirret av spännet i bältet, hur han pressar ner henne och slutligen utförde juckande rörelser.

Det är ok att man vill döma en man som ger sig på flickor och kvinnor på ett tvingande sätt, men är det verkligen mänskligt mot någon, att förstöra en karriär för resten av livet för förövaren och möjligheten att försörja sig på sitt yrke, bara för att hela svenska folket ska ha reda på alla detaljer i den här sliskiga historien?

Varför ska hela Sverige sitta och gotta sig i stugorna över Tito Beltran? Det räcker väl med att veta, att han är en kille som gärna har sex med unga tjejer? Han är väl inte ensam i så fall! Domen kunde väl vara sekretessbelagd!? Allt annat är ju sekretessbelagt nuförtiden.

Häromdagen stängde en person i personalen på mitt jobb fönstret mot den jättestora skolgården, för att ingen skulle höra att vi pratade om en elev inne i rummet! Hur kommer det sig då att man får lämna ut alla fakta när det gäller en kändis??

Jag hade blivit jätteförbannad om det varit jag, så jag är inte förvånad, att Beltran skrikit och gapat under spelets gång. Det är så jäkla mycket dubbelmoral, att låtsas ha ett mänskligt samhälle, när det är bara snack! Ungefär samma grej som när man vårdar brottslingar i det trygga fängelset, för att sen skicka ut dem till vargarna efter vården!

Tycker barnflickan att det är ok, att ha det här över sig hela livet? Tiden går ju ändå ganska fort. Tänker hon sitta och berätta det här för sina barnbarn eller ska Carola berätta för Amadeus barnbarn när hon skyddade den här stackars barnflickan mot elaka karlar?

Gud sig förbarme!, säger jag


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 13 sep 2008 18:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: