sourze.se

Sourze förnyar!

Sourze förnyar kommentarsforumet. Det här är en testartikel som vi kommer att använda för utprovning av nya funktioner.

Äntligen kan vi på Sourze presentera nya funktioner. "Sourzeprat" blir det nya kommentarsforumet på Sourze där du kan kommentera artiklar. På Sourzeprat kommer det bla att vara möjligt att kommentera utan att logga in och registrera sig. På det viset hoppas vi få in många fler kommentatorer än vad som nu är fallet. Det ska också vara möjligt att koppla Sourzeprat till bloggarna på Sourze, tex Faddes och Cim respektive bloggar.

Just den här artikeln kommer våra utvecklare att använda de närmaste dagarna till att testa Sourzeprat skarpt. Ha alltså överseende med att det blir lite rörigt i kommentarsforumet till just den här artikeln.


Om författaren

Författare:
Redaktionen Sourze

Om artikeln

Publicerad: 17 jul 2008 18:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: