sourze.se

Tio tecken på din avprogrammering

Du lever i en värld som till stor del bygger på illusioner. Dagligen bombarderas du med allehanda information varav det mesta endast är stressande och manipulerande.

1. Du blir allergisk mot reklam och all påtvingad påverkan. Kort sagt, du slutar titta på reklam, vägrar lyssna på reklamradio och har självfallet en ”Nej tack till reklam”-skylt på brevlådan.

2. Du slutar köpa dags- och kvällstidningar eftersom det knappt går att skilja på dem och ”Se och hör” och du läser hellre alternativa nyheter via nätet.

3. Du börjar forska på historia och inser att större delen av den officiella historiebeskrivningen är medvetet censurerad eller manipulerad.

4. Du ser mindre och mindre på TV eftersom du inser att den är elitens främsta redskap för hjärntvätt och programmen är så usla att din fjärrkontroll lämnar in en stämningsansökan mot dig.

5. Du inser att politiker ljuger eftersom deras läppar rör sig.

6. Du går ur svenska kyrkan då det blir omöjligt för dig att bekänna dig till någon religion eftersom du inser att de alla är uppfinningar av eliten för att hjärntvätta och kontrollera folk.

7. Du inser det absurda i att en liten elit ska tvinga människor att jobba när det borde vara självklart att alla som föds till jorden ska vara berättigade existensminimum utan en motprestation.

8. Du slutar rösta då du inser att valen är en del i en charad uppspelad av den elit som läpper fram poltiker vilka är knähundar som villigt lyder när husse delar ut order.

9. Du får allt svårare att engagera dig i ytliga diskussioner.

10. Du inser att t.o.m flera av dina intelligentaste vänner är effektivt dresserade att köpa den officiella versionen av ”verkligheten.” Sedan börjar du prioritera kvalitet framför kvantitet varpå du får ett mindre men mycket rikare umgängesliv.


Om författaren

Författare:
Michael Delavante

Om artikeln

Publicerad: 12 jul 2008 10:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: