sourze.se

Alliansen stampar på de som redan ligger!

Jösses, varför har riksdagen skrivit under "Mänskliga rättigheter", när de inte vet vad det är?

Ja, så är Alliansen ute och klampar igen, eller snarare stampar på de som redan ligger. Den nya regeln från och med 1 juli är, att du inte per automatik, får en förlängning på din sjukpenning, som är 80 av din inkomst. Nej, du måste ansöka med läkarintyg att du verkligen är sjuk.
Men detta kanske inte ens hjälper, utan du får nöja dig med 50 sjukskrivning och 75 av din inkomst, i ytterligare ett och ett halvt år.

Så med andra ord, är du inte död, efter att varit sjukskriven i sammanlagt två och ett halvt år, är du frisk! Så marsch iväg till jobbet som du inte längre klarar av, eller som inte ens finns! Företaget gick i konkurs förra året! Men, skit i det! Du råkar bo i Umeså, so what! Det är bara att ta sitt pick och pack och flytta till Malmö, om jobbet finns där, tycker idioterna i riksdagen.

Och det ska dom jävlarna tycka, när dom inte ens själva ringer till Försäkringskassan när dom är sjuka. Varför gör dom inte det? Jo, för att då, mamma mia, förlorar dom pengar i form av karensdagar, som dom själva beslutat om för alla andra.

Vad tycker jag om politiker? Oavsett färg som dom smetar ner sig i, är att dom är egenroffande egoister, och lever i en helt annan värld än sina väljare. Vid nästa val, ska jag göra något, jag aldrig gjort tidigare under alla år, som jag har röstat. Jag ska rösta BLANKT! För dom är samma smutsiga smörja allihop. Därför kraschar kugghjulen, man kan inte ha sån urusel kvalitet på oljan i en bil, då pajar motorn!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 04 jul 2008 13:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: