sourze.se

Usama bin Laden for President!

Så om jag nästa vecka inleder ett mejl med ovanstående rubrik blir jag registrerad av FRA. Eller?

Som många kanske inte känner till ska riksdagen kommande onsdag den 18 juni - medan svenska folket är upptaget med fotbolls-EM och sommarlovsplaner - rösta om att införa ALLMÄN AVLYSSNING AV ALLA SVENSKA MEDBORGARE!

ALLA telefonsamtal och ALL mejlkonversation, ALL webbtrafik, chattar och SMS som passerar Sveriges gränser - och det gör den mesta trafiken - kommer enligt lag få avlyssnas och analyseras UTAN att någon brottsmisstanke finns. Vi blir alla behandlade som misstänkta.

Förslaget innebär inte bara en grov kränkning av våra medborgerliga rättigheter och vår personliga integritet utan öppnar också upp för ett skrämmande odemokratiskt, totalitärt och Orwellskt 1984-samhälle.

MEN DET GÅR FORTFARANDE ATT STOPPA DÅRSKAPEN

Den socialdemokratiska oppositionen kommer att rösta ner förslaget och det krävs bara att 4 av Alliansens riksdagsledamöter vågar gå emot partilinjen och rösta NEJ för att förslaget ska falla - för den här gången i alla fall.

Därför uppmanar jag er alla att göra som jag och många med mig gjort och ämnar göra:

1 - Kontakta Alliansens riksdagsledamöter, förslagsvis per mejl, och kräv att de har civilkurage nog att rösta NEJ till förslaget.

Det är enklare än man tror. Besök den här webbplatsen:
Länk: argumentera.se

Följ instruktionerna det finns till och med färdiga argument och skicka ett protestmejl till utvalda riksdagsledamöter. Alla mejladresser finns länkade och klara på webbplatsen. Kom ihåg att hålla en vänlig ton och skriv kort och koncist så är det större chans att mejlet blir läst.

2 - Kom till demonstrationen på riksdagsbron i Stockholm den 18 juni klockan 8:30

3 - Vidarebefordra denna information till så många som möjligt genom att länka till den här artikeln på Sourze, mejla dina kontakter och vänner i adressböcker och på Facebook och andra communities, skriv under de protestlistor som frodas på nätet samt gå med i någon av de många protestgrupper som finns på bland annat just Facebook.


Snälla, jag ber dig! Ägna några timmar, eller i alla fall minuter, av ditt liv för att försvara yttrandefriheten och demokratin och sätta stopp för dårskapen. För din egen skull. För dina barns skull.

Lär mer om lagförslaget och dess skrämmande konsekvenser här:
Länk: stoppafralagen.nu

Tack för ordet.


Om författaren

Författare:
Magnus Fermin

Om artikeln

Publicerad: 13 jun 2008 02:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: