sourze.se

Titta på dina skor - andra gör det

Äntligen har solen tittat fram efter månader av mörker. Folk är helt enkelt vackrare på sommaren, och den skönheten kommer innifrån.

Alla dessa otroligt vackra sommarkläder och underbara asscesoarer lyser upp hela min vardag. Det är helt enkelt enklare att känna sig vacker på sommaren. Uteserveringarna kryllar av lyckliga folk, och det känns som om att alla är trevligare.

Men som sagt det finns visssa element som kan distrahera även den mest toleranta. Ovårdade fötter utsläppta efter månader av mörker. Jag har tappat räkningen på alla gånger jag sett folk med flipflops på resturanger och krogar.
Im sorry men det spelar ingen roll hur snyggt klädd du är dyker du upp med flipflops på krogen så dör hela din outfit.

En annan favorit tyvärr är klassiska badtofflor med strumpor i, vad är grejen med det? Det är inte och kommer aldrig någonsin att bli snyggt. Då ser jag hellre att ni har crocs. Crocsen är i alla fall fulsnygga.

Det tar otroligt lite tid att förbereda sina fossingar för ett liv i det fria. Efter duschen så tar man fram en fot fil. H&M har billiga som är mer än dugliga. Och filar fötterna. Detta kanske tar högst 5 minuter. Sedan smörjer man in dem med lite lotion och ser över sina naglar.

Allt som allt bör detta ta ungefär 10 min. Och det är dina fötter värda.

Ta efter kvinnor män, när det kommer till att förberda sig för sommaren. Nu menar inte jag att ni behöver lacka,fila,slipa. Utan som sagt de mest grundläggande.

Nu när vi gått i genom den biten kan vi genast hoppa till min favorit del,shopping. Tyvärr är det ganska ont om snygga skor till män. Och eftersom mitt motto är ju mindre det kostar desto mer kan man köpa. Klassiska tygskor funkar alltid. Och det finns ju några sko kjedjor som sagt.

Ska man sasta på finskor så har även din sko numera en lite finare linje med herrskor. Så även skopunkten.
Vill du plöja ner lite mer pengar i dina skor så är bianco en ypperlig affär. Men ditt jobb slutar inte vid att dina sjukt snygga pjucks är inköpta. De måste även vårdas.

Så här kommer en liten check lista

1 Fila fötterna
2 Smörj in dem

Klar


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2008 16:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: