sourze.se

UC säljer inte till Business Check

UC Upplysningscentralen UC AB vidareförsäljer inte uppgifter om betalningsanmärkningar till företaget Business Check.

UC är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Vi hämtar aktuella uppgifter om företag och personer från ett stort antal källor, de flesta offentliga. En av dessa offentliga källlor är Skatteverket/Kronofogden som bland annat dagligen uppdaterar våra databaser med uppgifter om betalningsanmärkningar.

Dessa uppgiftfer ingår sedan i de kreditupplysningar vi levererar till våra kunder. Vi vidareförsäljer däremot inte dessa uppgifter till företaget Business Check, såsom påståtts i en artikel här på Sourze.


Om författaren

Författare:
Roland Sigbladh

Om artikeln

Publicerad: 21 maj 2008 22:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: